Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jadna je Srbija kad svi misle kako smo jako uspesna zemlja jer imamo uspesnog sportistu.

Muka mi je od odvratnih komentara ostrascenih osoba.

Ovo je samo sport,dva miliona evra je osvojio Novak ne Srbija,uspesi su Novakovi ne Srbije i ne znam zasto ljudi fakticki Novaka gledaju kao Boga kad je ljudsko bice samo uspesan u svom poslu i nista vise.

Zaista od ovog idolopoklonstva mi se bljuje.

Postujem rad i uspeh ali ovo preterivanje je odvratno.

Jadna je Srbija kad svi misle kako smo jako uspesna zemlja jer imamo uspesnog sportistu.

Ovo je samo sport,dva miliona evra je osvojio Novak ne Srbija,uspesi su Novakovi ne Srbije i ne znam zasto ljudi fakticki Novaka gledaju kao Boga kad je ljudsko bice samo uspesan u svom poslu i nista vise.

Ко мисли? Ми смо сиромашна мала земља а Ноле је Ноле.

treba da te je sramota sta pricas! Nole je ponos za sve u ovoj napacenoj zemlji a ti si prosto zavidna! Osvajace on jos puno utakmica u inat takvim kao sto si ti koji mrze sve sto je srpsko. Jedino mi se njegova zena ne svidja ali sta da se radi nije je on birao, to su neki veci interesi u pitanju o kojima nije nase da sudimo.
ajmo Noleeeeee!!!!!!:kiss::kiss::tick::tick::tick:

treba da te je sramota sta pricas! Nole je ponos za sve u ovoj napacenoj zemlji a ti si prosto zavidna! Osvajace on jos puno utakmica u inat takvim kao sto si ti koji mrze sve sto je srpsko. Jedino mi se njegova zena ne svidja ali sta da se radi nije je on birao, to su neki veci interesi u pitanju o kojima nije nase da sudimo.
ajmo Noleeeeee!!!!!!:kiss::kiss::tick::tick::tick:

Treba da te je sramota jer ne citas sta pisem.
Zasto je njegov uspeh ikome ponos osim njemu,onima koje placa,izdrzava i zasto bih ja bila zavidna kad me nikad nije zanimao profi sport?
Neka osvoji,nema to nista sa Srbijom niti sa mnom.Ne mrzim Srbe ni srpsko vec sam protiv Djovak sizenja zargonski receno i protiv idolopoklonstva plus protiv gomile histericnih Srba koji maltretiraju decu da budu novi Novak.
Njegova zena ga je srecno ulovila i finansijski se osigurala do kraja zivota sto je znak snalazljivosti i srece,dobro se udala a veoma je nebitna -bez Novaka nikad ne bi smarala ovoliko po novinama,na tv programima i tako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back