Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cicak_Man_3.jpg

:hahaha:

prepekla krompire, slobodno se pikado može igrati, a zbog serije Outsiders koja je mnogo dobra inače,
spavala tri sata i sanjala neku vrućinu i pustinju budibogsamnom, znači opet su uključili harp čim ja ovo sanjam,
sad pijem kafu i čekam da mi se ispeku hlebovi na igrici pa da opet napunim pećku :zkez:

Pokušavam da dođem sebi posle poslepodnevnog spavanja.

I slušam popovanje muža i dece kako previše zujim, a premalo ležim, i onda se umorim. Zato me sastavilo, pa sam spavala 3h posle podne. :roll:

Ti i treba da lezis, imala si tesku operaciju, koja je dugo trajala i bila pod jakom anestezijom, to sto se ti osecas dobro je jedno, a sto su oni u pravu da treba da vise
odmaras je dugo.

Hm, sve zna google. :think: Otkrila sam da to što mi se danju spava, i pored toga što kvalitetno i dugo spavam noću, krivac može da bude manjak vitamina D. A meni je vitamin D bio problem i pre operacije, jer mi je znatno niži od donje granice. A sve je to opet posledica hiperparatireodizma, kom još nisu uspeli da utvrde razlog, jer je scintigrafija paratireoidnih žlezda pokazala da one rade kako treba.

Pih, jednom kada kreneš kod lekara, tome nema kraja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back