pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.368
ne bih da se zatrpavam pločama, a ako odem naložiću seОтишао је. У Миксеру је берза, што не одеш и ти.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih da se zatrpavam pločama, a ako odem naložiću seОтишао је. У Миксеру је берза, што не одеш и ти.
ne bih da se zatrpavam pločama, a ako odem naložiću se
jel valjaju tamo i Hi-Fi? a šta je sa berzom u Zoni?Он оде да продаје и врати се са новим стварима. У најбољем случају мења.

jel valjaju tamo i Hi-Fi? a šta je sa berzom u Zoni?
- - - - - - - - - -
a ima i neka u staklencu
proći ću tamo za sat vremena, otvori prozor da omirišemidem da operem neku stazicu koju mi je retriverka umusavila, a koja sluzi samo da ona moze da izadje napolje i ne kliza se po parketu
idem da spremam cufte..danas sam domacica i kuvarica![]()

Он оде да продаје и врати се са новим стварима. У најбољем случају мења.

Берза се сели. Углавном је у Далматинској (кафана близу Старине Новака), Дом омладине, Имаго (бивша дечја РК у Дечанској), Стакленац више не, и Миксер.
Има свега, има сјајне опреме, то увек гледам кад одем.
njaooo Lenco!![]()
Ustao, popio kafu, doruckovao i gledam neku budaletinu na Animal planetu kako mota kojekave zmije po rukama
izgleda smo stvarno otisli u q kad se cak i na animal planet-u exponiraju kojekakve budaletine. zdrava pamet opasno se cenzurise gde god covek da se okrene.

Poslusaj zenu.
Lep je, privlači me al nemam baš osećaj kako će stajati na nosaču na zidu koji se malo zakrece(ruka)
Možda bi stvarno izgledalo bezveze.