- Poruka
- 122.254
Jeste....razmisljam jel bese ti imas nekog ok tapetara?
Meni je bilo zakazano da dodje al sam ga odlozila...
I reko mi jeftinije nego vecina
E sad koliko je dobar ne znam,al ona ga hvalila da je dobar i jeftin
Ja cu ga zvati uskoro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste....razmisljam jel bese ti imas nekog ok tapetara?
Ipak probaj.
Smejem se sama sebi
Ja glupaca ocukujem da salterusa u sudu zna engleski![]()

Jeste
Meni je bilo zakazano da dodje al sam ga odlozila...
I reko mi jeftinije nego vecina
E sad koliko je dobar ne znam,al ona ga hvalila da je dobar i jeftin
Ja cu ga zvati uskoro
Bruka i sramota...![]()

gledacu ga veceras, al ko zna kakav mu je zvuk sa kamere.
a nema nigde engleski titl za ceo film. 
Pa hbg ona je tu preko veze upala
Ja sam kriva sto mislim da zna posao
Odoh sad u policiju da i njih propitujem eng![]()

skinula sam filmic.gledacu ga veceras, al ko zna kakav mu je zvuk sa kamere.
a nema nigde engleski titl za ceo film.
kad ja ne mogu vise da cekam, pogotovo ne bolju verziju.![]()

Ma sve će tek oni da znaju engleski... ja sve idem od toga da ni mnogi političari ne znaju, kamoli onda oni
Ali što je crnjak nije ni ovde bolje...
- - - - - - - - - -
Koji koji?!
Priznaj da je Crimson Peak![]()

nema veze i da se nista ne razume, gledacu i onako glavnog glumca..mogu zvuk slobodno da iskljucim. 
![]()
![]()
bilo je kao online, ali mi svi sajtovi bili sumnjivi..te traze registraciju, te ono, ovo..pa sam cekala...i docekah....nema veze i da se nista ne razume, gledacu i onako glavnog glumca..mogu zvuk slobodno da iskljucim.
![]()
lujko 

Znala sam![]()
lujko
Uživaj
Ja kolko god ga volela, ne verujem da ću smeti da gledam film... bojim se istih![]()
fora je sto ja zbog glavnog glumca film i ne dozivljavam kao horor. on da me uplasi? 
plasis se horora? ajde molim te, kakav horor...ima scena on sa glavnom glumicom u krevetu, mnogo strasna scena...ja sva vec drhtucemfora je sto ja zbog glavnog glumca film i ne dozivljavam kao horor. on da me uplasi?
![]()

Opa da caste...zna o cemu pricam zna sta se radi, kod njih se vadi potvrda koja mi treba i zna eng
Pa sta to treba da znaci, salterusa koja zna svoj posao![]()

Fal k na njimaZnaš kako kažu... čast izuzetcima![]()

Ko prezivi salterusu u Prvom osnovnom sudu slavi
Jednom prilikom kada mi je svojim ne znanjem do te mere digla pritisak da je radila demonstracija sile, sada kada me vidi jos kroz prozor kako dolazim pobegne na pauzu![]()

a tamo sam jutros neslavno prosla, ono sto napisah
opa znaci maltretiras sirote salteruse
sta si joj radila? kakva demonstracija sile

Zvala od njenog sefa sefovog sefa i resila problem ocas posla
Jesi isla u sluzbu medjunarodne pravne pomoci ili tamo levo u salter salu? Ova je iz medjunarodne, debela jedna, sa crnom kratkom kosom. Pravi se da je popila svu pamet ovog sveta, a ne poznaje ni zakone ni procedure. Na svu srecu ja znam![]()
j su u kg odmah rekli da pored ove iz suda izvadi i onu iz policije
a ovi ovde u sudu pojma nemaju
zahvaljucuci tome sam i saznala da mi treba i iz mupa, jer kad pitas ove ovde svi kazu samo sud
idioti
Jednom je coveku pre mene rekla nesto pogresno i ja ladno zaustaivim coveka i kazem mu da nije tako i da ce se samo nasetati za dzabe. I ona meni vikne "sta se ti mesas, valjda ja znam, ja radim ovde" na sta joj ja mrtva ladna odgovorim da jako dobro znam sta zna, jer cesto svracam kod nje. Odmah je ucutala.
e ako si joj
da obe su o neosudjovanostiJednom je coveku pre mene rekla nesto pogresno i ja ladno zaustaivim coveka i kazem mu da nije tako i da ce se samo nasetati za dzabe. I ona meni vikne "sta se ti mesas, valjda ja znam, ja radim ovde" na sta joj ja mrtva ladna odgovorim da jako dobro znam sta zna, jer cesto svracam kod nje. Odmah je ucutala.
- - - - - - - - - -
Zavisi koja ti potrvrda treba jer jednu vadi sud, a drugu mup. Posto se sud bavi jednom problematikom, a mup drugom. Mada realno bi trebalo samo ova od suda. Pretpostavljam da si vadila o neosudjivanosti? Jer nevin si dok te ne osude, tako da bi samo ova iz suda trebala.

Ova je stvarno budala svoje vrste i za izbegavanje.
od policije je bitnija, bar kad se radi background check. a kod nas se radi po mestu rodjenja, tako da sam ja svoju cekala 3 nedelje, a trebala mi za background check za posao. nikad duzih 3 nedelje