Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste

Meni je bilo zakazano da dodje al sam ga odlozila...
I reko mi jeftinije nego vecina
E sad koliko je dobar ne znam,al ona ga hvalila da je dobar i jeftin
Ja cu ga zvati uskoro

...meni treba za jednu fotelju, to je bila tatina omiljena, nista posebno ali meni znaci, a propala je bas....inace ne mogu to sutra da radim, pa ces i ti javiti kako si zadovoljna...

Pa hbg ona je tu preko veze upala
Ja sam kriva sto mislim da zna posao :lol:
Odoh sad u policiju da i njih propitujem eng :zcepanje:

Ma sve će tek oni da znaju engleski... ja sve idem od toga da ni mnogi političari ne znaju, kamoli onda oni :aha:
Ali što je crnjak nije ni ovde bolje... :roll:

- - - - - - - - - -

skinula sam filmic. :zaljubljena: gledacu ga veceras, al ko zna kakav mu je zvuk sa kamere. :sad2: a nema nigde engleski titl za ceo film.
kad ja ne mogu vise da cekam, pogotovo ne bolju verziju. :lol:

Koji koji?! :D
Priznaj da je Crimson Peak :lol:

Ma sve će tek oni da znaju engleski... ja sve idem od toga da ni mnogi političari ne znaju, kamoli onda oni :aha:
Ali što je crnjak nije ni ovde bolje... :roll:

- - - - - - - - - -

Koji koji?! :D
Priznaj da je Crimson Peak :lol:

:rumenka: :prstic: :flert:

bilo je kao online, ali mi svi sajtovi bili sumnjivi..te traze registraciju, te ono, ovo..pa sam cekala...i docekah....:zper: nema veze i da se nista ne razume, gledacu i onako glavnog glumca..mogu zvuk slobodno da iskljucim. :zcepanje:

plasis se horora? ajde molim te, kakav horor...ima scena on sa glavnom glumicom u krevetu, mnogo strasna scena...ja sva vec drhtucem :lol: fora je sto ja zbog glavnog glumca film i ne dozivljavam kao horor. on da me uplasi? :zcepanje:

E pa ti lepo napiši minutažu kada je ta scena, nju ću rado odgledati :flert:
A sve ostalo i ne moram :sad2:

I da, plašim se horora... priznaću da se plašim i mraka :rumenka:

Znaš kako kažu... čast izuzetcima :aha:
Fal k na njima
Ova radi samo ta uverenja i odmah je pitala za gde mi treba, ja rekla i sve joj bilo jasno
Pa nisam ja prva i poslednja koja ovo vadi, red je da znaju jer se susrecu svakodnevno....ne mora da znag eng ne znam koji nivo, ali mora da zna za tu opciju i sta se radi jer joj je to deo posla

- - - - - - - - - -

Umirem od gladi...odoh kuci da zderem

- - - - - - - - - -

Umirem od gladi...odoh kuci da zderem

- - - - - - - - - -

Sta baguje ovo cudo

a tamo sam jutros neslavno prosla, ono sto napisah :lol:

opa znaci maltretiras sirote salteruse :lol:
sta si joj radila? kakva demonstracija sile

Zvala od njenog sefa sefovog sefa i resila problem ocas posla :ogledalo:
Jesi isla u sluzbu medjunarodne pravne pomoci ili tamo levo u salter salu? Ova je iz medjunarodne, debela jedna, sa crnom kratkom kosom. Pravi se da je popila svu pamet ovog sveta, a ne poznaje ni zakone ni procedure. Na svu srecu ja znam :zkez:

Zvala od njenog sefa sefovog sefa i resila problem ocas posla :ogledalo:
Jesi isla u sluzbu medjunarodne pravne pomoci ili tamo levo u salter salu? Ova je iz medjunarodne, debela jedna, sa crnom kratkom kosom. Pravi se da je popila svu pamet ovog sveta, a ne poznaje ni zakone ni procedure. Na svu srecu ja znam :zkez:

ako si

u salter salu, prvi drugi treci zaredjah sve tri da pitam isto, ni jedna nema pojma
uzela sam za svaki slucaj i njihovu potvrdu
al mi je posle u policiji rekla da je njihova potrebnija, a ova iz suda manje....za ovo za sta meni treba

- - - - - - - - - -

j su u kg odmah rekli da pored ove iz suda izvadi i onu iz policije
a ovi ovde u sudu pojma nemaju
zahvaljucuci tome sam i saznala da mi treba i iz mupa, jer kad pitas ove ovde svi kazu samo sud
idioti

Jednom je coveku pre mene rekla nesto pogresno i ja ladno zaustaivim coveka i kazem mu da nije tako i da ce se samo nasetati za dzabe. I ona meni vikne "sta se ti mesas, valjda ja znam, ja radim ovde" na sta joj ja mrtva ladna odgovorim da jako dobro znam sta zna, jer cesto svracam kod nje. Odmah je ucutala.

- - - - - - - - - -

j su u kg odmah rekli da pored ove iz suda izvadi i onu iz policije
a ovi ovde u sudu pojma nemaju
zahvaljucuci tome sam i saznala da mi treba i iz mupa, jer kad pitas ove ovde svi kazu samo sud
idioti

Zavisi koja ti potrvrda treba jer jednu vadi sud, a drugu mup. Posto se sud bavi jednom problematikom, a mup drugom. Mada realno bi trebalo samo ova od suda. Pretpostavljam da si vadila o neosudjivanosti? Jer nevin si dok te ne osude, tako da bi samo ova iz suda trebala.

Jednom je coveku pre mene rekla nesto pogresno i ja ladno zaustaivim coveka i kazem mu da nije tako i da ce se samo nasetati za dzabe. I ona meni vikne "sta se ti mesas, valjda ja znam, ja radim ovde" na sta joj ja mrtva ladna odgovorim da jako dobro znam sta zna, jer cesto svracam kod nje. Odmah je ucutala.

:zcepanje: e ako si joj
dobro ti znas te fore to radis....ja sam sa birokratijom posvadjana odavno slabo se razumem
ja volim da proguglam da pitam po forumima i sl kad nesto ne znam, da odem pripremljena...
i za ovo mi svi rekli samo sud...ispalo mucak...al dobro saznali smo i preziveli nekako
ali da je retardirano jeste, jer za istu stvar dve potvrde dve takse...smejurija

to se meni u apaoteci desava...ispravljam apotekarke kad ljudima kazu pogresno ili im namerno daju skuplje....jao kako me gledaju.... ja mislim da sve scenarije u glavi kako me ubija presalta :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Zavisi koja ti potrvrda treba jer jednu vadi sud, a drugu mup. Posto se sud bavi jednom problematikom, a mup drugom. Mada realno bi trebalo samo ova od suda. Pretpostavljam da si vadila o neosudjivanosti? Jer nevin si dok te ne osude, tako da bi samo ova iz suda trebala.
da obe su o neosudjovanosti
svi tako ko ti rekli sud
al ova u mupu kad sam joj rekla za sta je odmah rekla nasa ti je bitnija...i j u kg rekli obe
jer kod ovih criminal record check znaci bas to, iz policije....dok sirota iz suda nema pojma sta sam joj rekla pa joj ja prevodila, al ni tad nije znala cija, reko dobro aj samo dajte da imam :lol:
nema veze imam obe, prevescu obe i saljem obe, pa nek uzmu koju oce

Ova je stvarno budala svoje vrste i za izbegavanje.

al ne mozes da izbegenes te karakondzule nikako
vecita borba sa njima

- - - - - - - - - -

od policije je bitnija, bar kad se radi background check. a kod nas se radi po mestu rodjenja, tako da sam ja svoju cekala 3 nedelje, a trebala mi za background check za posao. nikad duzih 3 nedelje

ja nisam strucna al cekaj ne mozes nekoga na robiju ako ga sud ne posalje
sta fali onda ovoj iz suda?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back