Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao po običaju propuštam sve zanimljivo :S

- - - - - - - - - -

Mantram za neke vremenske uslove al nema niš od toga.

- - - - - - - - - -

Ima li realne šanse da se preselim na Nju Ziland, odgovarala bi mi njihova klima definitivno, ebo zemljotrese.

Kao po običaju propuštam sve zanimljivo :S

- - - - - - - - - -

Mantram za neke vremenske uslove al nema niš od toga.

- - - - - - - - - -

Ima li realne šanse da se preselim na Nju Ziland, odgovarala bi mi njihova klima definitivno, ebo zemljotrese.

Немој тако, ово је једино право лето после низа кишних и суморних.

Свакако је за пар дана крај, и право да ти кажем, кад помислим на хладноћу и кишу дође ми да се утепам.

Немој тако, ово је једино право лето после низа кишних и суморних.

Свакако је за пар дана крај, и право да ти кажем, кад помислим на хладноћу и кишу дође ми да се утепам.

Pa Mino bre i ja sve tako.
Zato i rekoh da odem tamo da mi nema sumorne zimurine.
Lepo mi dođe da se groknem kad vidim prognozu za narednu nedelju.

Pa Mino bre i ja sve tako.
Zato i rekoh da odem tamo da mi nema sumorne zimurine.
Lepo mi dođe da se groknem kad vidim prognozu za narednu nedelju.

Аааа, а ја сам мислила да кукаш на превелике врућине :zcepanje:

Сори, ми смо значи летње птичице.

Знаш да има логике у томе да највише волиш годишње доба у коме си рођен и најбоље га подносиш... Ја сам рођена септембра, дакле још увек лето, и воооолииииим лето па то ти је.

Аааа, а ја сам мислила да кукаш на превелике врућине :zcepanje:

Сори, ми смо значи летње птичице.

Знаш да има логике у томе да највише волиш годишње доба у коме си рођен и најбоље га подносиш... Ја сам рођена септембра, дакле још увек лето, и воооолииииим лето па то ти је.

Pa da, ja sam avgustovsko dete, a dan kad sam rođena je bio jedan od najtoplijih dana u godini.

povedi predlaka ssobom :)

Da, preki je moj drug <333

- - - - - - - - - -

Al najtužnije mi je bilo kad je srednja sestra ranije noću spavala na podu terase a danju stavljala glavu u zamrzivač pošto više nije znala kako da se rashladi :)))))))

To je najblaze receno bata Moki, osililo se to, nisam na vreme reagovao i eto posledica. Ne moze ptica kraj njih da proleti, a da one to ne saznaju, sinoc kasno kad sam se vracao iz zujanja odem da obidjem teren i stvarno nema poste, sve obrstile iz sanduceta, kad eto najblize: "Komsija, ne mozete da izadjete, nemate kljuc od ulaza?", izletela u hodnik cim je cula skljocanje brave, njoj sam se jos sinoc najebao majke, a ostalima cu koliko danas kad sam dobio potvrdu da posta koja je stigla do sanduceta vec neko vreme nestaje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back