- Poruka
- 50.363
Луси Лу није Луси Лиу нити може бити.
Znam da nije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Луси Лу није Луси Лиу нити може бити.

.pa vidis da ni ona sama ne cita svoj nik kako treba nego zove da casti...![]()

a i smokva mi je rekla da je msla da sam ja u pitanju... 
Gledam delikvente po osnovnim skolama
Jao kako mozete da serrete da su sva deca diiiivna![]()
Gledam delikvente po osnovnim skolama
Jao kako mozete da serrete da su sva deca diiiivna![]()

Nisam ni znala da postoji nick slichan mome...a i da, preko fona sam, lap top mi je u kvaru...
![]()

Nisam ni znala da postoji nick slichan mome...a i da, preko fona sam, lap top mi je u kvaru...
![]()
Kad je moju mamu pre par godina pocela ludacki da boli glava, toliko da je bila hospitalizovana,
Oni njoj kazu Zakazite magnetnu u Kamenici. Zvali smo danima i danima i danima da bi se na kraju besna sestra javila i rekla da ima mesta tek u novembru a to je bio februar. Na moje pitanje A sta do novembra? Kaze mi primamo samo hitne slucajeve. Rekoh A ovo nije hitno? Zena je u bolnici ne znaju sta joj je. Sta je to hitno? Naravno je dobih odgovor.
Da se mama pitala ona bi cekala do novembra.
Brat i ja lepo uzmemo i zakazemo privatno. Isto je bilo nesto skupo, podelimo nas dvoje, nju za ruku, u auto i u NS. Odradimo to za pola sata.
Bogu Hvala, ispostavilo se da nije nista strasno. Doduse dobila je neke lekove(koje je ona pametnica na svoju ruku nedugo nakon toga izbacila)
I ona je nama te pare vratila ubrzo potom iako joj nikad ne bi ni pomenuli.
Meni ie to bio sok jer ne mogu da je ostavim da ceka. Ne daj Boze da je nesto ozbiljno, treba leciti na vreme. Ljudi umru za dva meseca, kakvo crno cekanje.
Meni su oni potrebni ovde i sada zivi i zdravi. Ako treba kucu bi prodala za 20.000din ali bi je odvela. Tri meseca ne bi jela ako treba.
Zdravlje nema cenu! Ne postoji!
I ja bih za moje bubreg prodala ako treba.
Drugo da je to cifra od 280.000 pa da kazes to je stvarno... ali ovo se zaradi za dva meseca u butiku
a nekom buducnost i zdravlje zavisi od toga...
Naravno ti znas najbolje tvoju situaciju, da li ti je hitno ili nije.
Ako nije, cekaj.
Ako jeste, ne razmisljaj vec trci kod lekara
То није ник, то је најлепша жена света.![]()
Nije drugi korisnik u pitanju, glumica Lucy Liu je dobila bebu.
http://www.imdb.com/name/nm0005154/?ref_=nv_sr_4
da znaš da si u pravu, za 280000 daj joj aspirinKad je moju mamu pre par godina pocela ludacki da boli glava, toliko da je bila hospitalizovana,
Oni njoj kazu Zakazite magnetnu u Kamenici. Zvali smo danima i danima i danima da bi se na kraju besna sestra javila i rekla da ima mesta tek u novembru a to je bio februar. Na moje pitanje A sta do novembra? Kaze mi primamo samo hitne slucajeve. Rekoh A ovo nije hitno? Zena je u bolnici ne znaju sta joj je. Sta je to hitno? Naravno je dobih odgovor.
Da se mama pitala ona bi cekala do novembra.
Brat i ja lepo uzmemo i zakazemo privatno. Isto je bilo nesto skupo, podelimo nas dvoje, nju za ruku, u auto i u NS. Odradimo to za pola sata.
Bogu Hvala, ispostavilo se da nije nista strasno. Doduse dobila je neke lekove(koje je ona pametnica na svoju ruku nedugo nakon toga izbacila)
I ona je nama te pare vratila ubrzo potom iako joj nikad ne bi ni pomenuli.
Meni ie to bio sok jer ne mogu da je ostavim da ceka. Ne daj Boze da je nesto ozbiljno, treba leciti na vreme. Ljudi umru za dva meseca, kakvo crno cekanje.
Meni su oni potrebni ovde i sada zivi i zdravi. Ako treba kucu bi prodala za 20.000din ali bi je odvela. Tri meseca ne bi jela ako treba.
Zdravlje nema cenu! Ne postoji!
I ja bih za moje bubreg prodala ako treba.
Drugo da je to cifra od 280.000 pa da kazes to je stvarno... ali ovo se zaradi za dva meseca u butiku
a nekom buducnost i zdravlje zavisi od toga...
Naravno ti znas najbolje tvoju situaciju, da li ti je hitno ili nije.
Ako nije, cekaj.
Ako jeste, ne razmisljaj vec trci kod lekara

)))da znaš da si u pravu, za 280000 daj joj aspirin
Čitam i ne verujem, za 20 iljada sam dobra duša, a za 280... nek boli babca glava, proći će je)))

)))Pa to je muzevljeva kuca,ona nema nista
Hard bre nista ne pratis

NeobavestenNe prati fabulu radnje![]()

Ne prati fabulu radnje![]()
Neobavesten![]()