Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
budalo :lol:

nego, umro nedjo sa manjace pa razmisljam kako li ce moja draga lunja preziveti taj ogroman gubitak za njenog co'eka :sad2:

Ajoj, jadna mi majka, tetka i strinka kad sazna!
Ne znam koji mu je k. i da li sam možda ja isprovocirala tu promenu, sve je počelo kad sam ga zamolila da odemo do Trebinja i Bileće za godišnji, naprasno je počeo da se vraća ličkim korenima :sad2:

Ajoj, jadna mi majka, tetka i strinka kad sazna!
Ne znam koji mu je k. i da li sam možda ja isprovocirala tu promenu, sve je počelo kad sam ga zamolila da odemo do Trebinja i Bileće za godišnji, naprasno je počeo da se vraća ličkim korenima :sad2:

blokiraj sve stranice na netu gde bi mogao da procita tu nesrecnu vest...molim te, ipak ti zelim da ostaris zdrava :sad2:

A možda je moja šansa upravo u tome, možda napusti Liku i okrene se k Sloveniji!
Samo, pitanje je šta bi me tek iz tog ćoška sačekalo, neko jodlovanje, šta li, bojim se i da pomislim :sad2:

U potpisu: osoba koja je silom prilika naučila ojkače jer je istima prisustvovala na pojedinim porodičnim skupovima :lol:

(P.S. Bilo je veliko dvoumljenje oko izbora smajlija; ovaj :sad2: bi bio adekvatniji, ali hajde)

- - - - - - - - - -

neeee, pa to ni neprijatelju da ne pozelis :aaa:

Ovi tvoji su bre sve neki metiljavci; moji ojkani su prave muškarčine :malav:

Posle 100 godina kazem mm da mi se jede pljeskavica. On ode i donese nam a ono pljeskavica tanka kao papir a lepinja ona debela kao hleb... uzas... jedva pojedoh...
Od sad samo u selu kupujem... kod nasih u selu jedan mesar pravi pljeskavice... to je meso dva prsta debelo... lepinje kao somuni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back