Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbg., njima verovatno neko iznad idredjuje kako i sta da rade, one su samo tehnicka sluzba, mi se ljutimo na njih, a opet ine su realno najmanje krive u celoj prici.

nisu one krive sto su procedure po 5 dana, niko ovde ni ne kuka na to
nego na njihov bezobrazluk u ponasanju...nemoj da se pravimo naivni znas i sama kako umeju da budu nevaspitane i drske, plus sto mnoge imaju rupe u znanju....ne moras da znas sve al ne mozes da budes nevaspitan, ako ti se ne svidja radno mesto oslobodi ga, ima na pretek ko oce...vrati se na njivu kod mame pa kopaj, i zavrsen problem

cekaj ti mislis meni je svaki dan do osmeha na licu kad se bakcem sa ljudima, ima dana kad mi nije ni do cega, ali osmeh mi je tu, ljubaznost je tu....to su stvari koje poteknu od kuce...radis posao i nema sta da mi svoje frustracije izdrkavas na stranke...kod mene takve popiju otkaz

ovaj sljam sto se dovuko traktorom pravo na salter bih provukla kroz rupicu pa bi isli mesec dana u januaru da prodaju krompir na pijaci, da osete sta je muka...a ne uvalis se u kancelariju sa radijatorom i klimom, plazma i sokic na stolu, svaler na mobu, pa ti tesko da kazes dobar dan.... olosi

nisu one krive sto su procedure po 5 dana, niko ovde ni ne kuka na to
nego na njihov bezobrazluk u ponasanju...nemoj da se pravimo naivni znas i sama kako umeju da budu nevaspitane i drske, plus sto mnoge imaju rupe u znanju....ne moras da znas sve al ne mozes da budes nevaspitan, ako ti se ne svidja radno mesto oslobodi ga, ima na pretek ko oce...vrati se na njivu kod mame pa kopaj, i zavrsen problem

cekaj ti mislis meni je svaki dan do osmeha na licu kad se bakcem sa ljudima, ima dana kad mi nije ni do cega, ali osmeh mi je tu, ljubaznost je tu....to su stvari koje poteknu od kuce...radis posao i nema sta da mi svoje frustracije izdrkavas na stranke...kod mene takve popiju otkaz

ovaj sljam sto se dovuko traktorom pravo na salter bih provukla kroz rupicu pa bi isli mesec dana u januaru da prodaju krompir na pijaci, da osete sta je muka...a ne uvalis se u kancelariju sa radijatorom i klimom, plazma i sokic na stolu, svaler na mobu, pa ti tesko da kazes dobar dan.... olosi

Ovo o bezobrazluku i ostalo se slazem, to smo nas dve odavno zakljucile.

Smejem se mojoj cerki, koja komentarise spretnost i talenat Damine cerke. Kaze: "ja ovo ne bih imala pojma ovako da napravim iako sam starija od nje." :lol:

Jaoooo lutkica :lol:
Marta je tu talenat na mene povukla za plastelin :aha:

filmic nije gledljiv...ton je ok, ali slika...:rida: nista se ne vidi jasno..:rida: dzabe sam ga skinula, moram da cekam bolju verziju. plus nije 16:9, nego 4:3.

E pih :zag: evo grlim da prođe :heart:

Zalazem se za republiku srpsku
ImageUploadedByForum1446487600.741741.jpg

:zcepanje:

bilo skoro da su neki seriski pljackali po selima pusnice i spaize :lol:
ja bih da se prikljucim toj bandi

Kod nas u selu je to vec godinama "normalna" pojava. :aha:
Muzeva baba umrla nema mesec dana, odmah su usli i uzeli meso.
Ljudima kradu sa tavana i iz pusnica, iz podruma, dvorista, nose sve sto iole vredi.
Tuga... :(
Stari ljudi se boje. Muzeva druga baba posle klanja nece da meso ostaje kod nje. Odmah pakuje da nosimo.
Kaze da mi obijaju i kradu zbog mesa, nema sanse.

- - - - - - - - - -

Tema: Dojim

- - - - - - - - - -

...i planiram kako bi bilo dobro otici u rim... da vidim brata i onog malog medenjaka... ali je nazalost neizvesno...
Nerviram se jer ne mogu da odem zbog drugih...

Ljudima kradu sa tavana i iz pusnica, iz podruma, dvorista, nose sve sto iole vredi.
Stari ljudi se boje. Muzeva druga baba posle klanja nece da meso ostaje kod nje. Odmah pakuje da nosimo.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

...i planiram kako bi bilo dobro otici u rim... da vidim brata i onog malog medenjaka... ali je nazalost neizvesno...

Mojoj mami kradu ogrev, pokrali joj sve sto je bilo na cardaku, sve sto se moglo prodati, dva bicikla, veliki bakarni kotao, veliku vanglu (oraniju) za topljenje masti, plinsku bocu, i tako dalje. Najstrasnije je to sto su to uradili rodjaci koji joj dolaze bukvalno svakodnevno u kucu. Ona cuti jer je sramota da im to kaze da zna :(
Pusnicu smo porusuli kad ona vise nije mogla da hrani svinje i susi bilo sta. Ljudi su postali zlo.

Nisu postali zlo (mada ima i toga) nego su gladni.

Ne opravdavam, samo komentarisem.

Ima i toga, ali krasti od nekog ko ima manje od tebe, je jadno.
Msma i jos jedna rodjaka koja je u skoro istoj situaciji sto se tice godina i pokretljivosti, traze zenu koja ce im BAR jednom mesecno detaljno oribati kupatilo, usisati sobu u kojoj najvise borave, obrisati prasinu u istoj, skinuti paucinu, naravno da to plate. I nema takve. Nece niko "da sluzi babe".

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

kako doslo tako otislo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back