- Poruka
- 122.256
Jbg., njima verovatno neko iznad idredjuje kako i sta da rade, one su samo tehnicka sluzba, mi se ljutimo na njih, a opet ine su realno najmanje krive u celoj prici.
nisu one krive sto su procedure po 5 dana, niko ovde ni ne kuka na to
nego na njihov bezobrazluk u ponasanju...nemoj da se pravimo naivni znas i sama kako umeju da budu nevaspitane i drske, plus sto mnoge imaju rupe u znanju....ne moras da znas sve al ne mozes da budes nevaspitan, ako ti se ne svidja radno mesto oslobodi ga, ima na pretek ko oce...vrati se na njivu kod mame pa kopaj, i zavrsen problem
cekaj ti mislis meni je svaki dan do osmeha na licu kad se bakcem sa ljudima, ima dana kad mi nije ni do cega, ali osmeh mi je tu, ljubaznost je tu....to su stvari koje poteknu od kuce...radis posao i nema sta da mi svoje frustracije izdrkavas na stranke...kod mene takve popiju otkaz
ovaj sljam sto se dovuko traktorom pravo na salter bih provukla kroz rupicu pa bi isli mesec dana u januaru da prodaju krompir na pijaci, da osete sta je muka...a ne uvalis se u kancelariju sa radijatorom i klimom, plazma i sokic na stolu, svaler na mobu, pa ti tesko da kazes dobar dan.... olosi

nista se ne vidi jasno..
evo grlim da prođe