Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...pa ni moj mozda ne vredi pet para, ali ako ga ne cuvam na sta ce da lici....sta znam ja uvek postujem to sto imam dok ne uspem da kupim bolje....

Чувала не чувала, стар је ко библија. Стар и похабан а ја немам начина да поизбацујем ствари да бих га хобловала и лакирала.

Чувала не чувала, стар је ко библија. Стар и похабан а ја немам начина да поизбацујем ствари да бих га хобловала и лакирала.

...razumem te, nemam ni ja ni finansijskih ni prostorini... moj je nov ali su ga sredili stanari...sad cuvam ono sto se jos moze sacuvati da lici na nesto...

....dosta ti je to, samo ih pogledaj tim tvojim ocima i uputi im onaj smesak sve si polozila :ok:

:zag: a bice ih 6 u komisiji,da l ce svi da vole pogled ne znam mlram ipak po nesto pametno I da kazem :lol:

- - - - - - - - - -

Slusam vh1 classic

8 minuta za samopohvalu...pa to nikako nije dovoljno... bez pola sata hvalospeva nista :lol:

Sad kao ozbiljno, nije to malo, odgledaj na sat pa ces videti, moze tu puno da se izbrblja

Evo me pricam I mérim vreme
Ladno kazu da u komisiji jedna lik samo za to sluzi.meri vreme da svako ima isto.8 monologue I 12 min pitanja
To je koeficijent 3
Pismeni ispit koeficijent 2
I dosije koeficijent 1 (to sam poslala I czkam rezultate sredim septembra) a moj sef oce da sutra malo vezbamo :lol: pa se spremam kao da ce stvarno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back