Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imas li bar cokolade? ti garant i cigara imas i sve...odo da plachem dok mi mladost prolazi u cekanju ove instalacije

Cigaru zadnju popusila.. cokolade nikad u kuci nemam, al' eto danas kupila neku i stukla.. imam tri kg graska u frizideru od kog prdim k'o nenormalna i to sam sretna ako mogu da se isprdim i imam macku koja jurca po kuci k'o budala... eto.. to bi ti bilo to....

- - - - - - - - - -

Ne spava mi se josh.... :(

Hbga.. meni se spava, al' jem gomna k'o po obicaju..:lol:

Poslednja izmena:
Cigaru zadnju popusila.. cokolade nikad u kuci nemam, al' eto danas kupila neku i stukla.. imam tri kg graska u frizideru od kog prdim k'o nenormalna i to sam sretna ako mogu da se isprdim i imam macku koja jurca po kuci k'o budala... eto.. to bi bilo to....

- - - - - - - - - -

Hbga.. meni se spava, al' jem gomna k'o po obicaju..:lol:

Ni ja vishe nemam cigaru, a nemam ni kucheta ni macheta da zagrlim bar da zaspim ko chovek... Slatkishe ne jedem, tako da sam skroz u out-u... :(

Zovem mamu:"Gde ste?" (Dogovorili se da Pedja ide kod nje, danas ne radi, pa da sat dva saraju vodenim bojama-to mogu samo kad su sami kad seka nije tu)
Mama:"Na pijaci sam(dere se kao luda), za 10 minuta smo ispred zgrade."
Ja:"Dobro gde se nalazite da ga dovedem, seka je vec pospana?"
Mama:"Ma za 5 minuta smo tu."
Ja:"Ma gde tu daj vise progovori!?"
Mama:"Ispred Ideje. Kad ces nas pokupiti?"
Ja:"Gde da te kupim? Imas noge? Prosetajte do stana! Jesi krenula peske?"
Mama:"Pa jesam."
Ja:"Pa onda?"
Mama:"Pa da, prosetacemo."
Ja:"Zovem vas kad se seka probudi da dodjete gore, da naberemo voce."
Mama:"Dobro, kad ces doci po nas?"
Ja:"Jel imas ti muza?! Dodji sa muzem, a ako ti je on na poslu, zovi me, doci cu kad god hoces. Rekla sam ti da se javljam kad se seka probudi. Znaci vidimo se za sat dva."

Dolazim parkiram ispred ideje, ona stoji 200 metara dalje na pesackom i trazi nas. :roll:
Kako je samo mislila da stanem na sred raskrsnice to mi nije jasno. Ali to je njena logika. Kaze ispred ideje i onda luta okolo i trazi nas.

Vicem kao manijak Mamaaaaaa Mamaaaaaaa dok Elena vristi u kolima jer hoce i ona... Pedja trci prema babi... guzva okolo, pijaca, biciklisti... moja mama prilazi, kazem joj "Odoh E.mi je u kolima." A ona ce:"Pa cekaj, ujo je tu u radnji, da udjem po njega?" :eek:
Ja:"Mama vidimo se za dva sata, dolazite gore svi!"
Mama:"Pa dobro, ujo je biciklom."

Tu sam se okrenula i otisla... odustala... :lol:

Zasto ona meni prica da je on biciklom i jos 6452829474 drugih informacija pa to ni ona sama ne zna...
Joj kako li ce tek biti kad ostari... :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back