Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako,bre?Ovde su se same vrednice i pametnice,uzori po svim pitanjima.

Cuti samo... :lol:

@tema: odoh da ruckam, pa se lagano psihicki spremam za Sahtjor-Rapid. A trebao bih i pecaroski pribor da dovedem u red - sledece vikend opet pecanje. A i podrum valja srediti...necu ni da zamisljam na sta mi lici kiseli kupus stavljen jesenas u bure. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Eto... Ja sam razocharenje i sramota za forum... :P

Napisi da zavrsavas master prava i da imas troje dece i privatni biznis. Ono master odradjujes pride, laganica. I imas seks svaki dan po tri puta minimum.
Bar forum trpi sve, mozes da pises sta ti je volja. :lol:

Cuti samo... :lol:

@tema: odoh da ruckam, pa se lagano psihicki spremam za Sahtjor-Rapid. A trebao bih i pecaroski pribor da dovedem u red - sledece vikend opet pecanje. A i podrum valja srediti...necu ni da zamisljam na sta mi lici kiseli kupus stavljen jesenas u bure. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Napisi da zavrsavas master prava i da imas troje dece i privatni biznis. Ono master odradjujes pride, laganica. I imas seks svaki dan po tri puta minimum.
Bar forum trpi sve, mozes da pises sta ti je volja. :lol:

Hahahaha, pa mogu da pishem shta mi je volja...al chemu to.... :D ovako lepo iskreno kazem da sam dzabalebarosh, ne radim nishta, razvlachim se po krevetu, i boli me uvo, to sam shto sam... :D kome se ne svidja, moze samo da produzi dalje... xD

Ahahaha
350 e za sredjivanje troseda mebl sundjer, usluga i matrijal
A ako ocu samo uslugu do 100e ispadne, a ja da jurim materijal
A novi ovakav 300e... a u formi ideale (koja je djubre) 200e novo

Jesu oni normalni, pa zasto bih im dala kad imam nov za te pare
Ok ideja otpada.... akam dok jos malo izdrzi, kad bude gotov uzmem nov, terajte se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back