sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne preporucuje se alkohol ni u periodu dojenja

Ту и тамо чаша пива, шта фали.

- - - - - - - - - -

Bravo Bleki! :super:
Ja se ničeg nisam uzdržavala u trudnoći. Ponašala sam se potpuno isto kao u prvom stanju. Što je podrazumevalo i način ishrane, nisam ni menjala, ni povećavala ni smanjivala.
Što mi se htelo to sam sebi i priuštila. I šetala do besvesti!

Ја баш и нисам. Бацила сам цигаре.

pa tako sad kazu, jbga
al missim...po njima ne bi trebalo nista jest osim vode i ljeba prvih mjeseci :P

Ништа ја нисам знала нити ме је занимало. Јела сам нормално као и увек што једем.

- - - - - - - - - -

Bravo!
Meni se ogadila kafa, nikad više nisam pila crnu kafu, konzumiram samo nes od pola litre mleka. :D

И ја кафу а и навалила сам на лешнике и суво грожђе па сам се нагојила као кретен. Није лако не пушити, нешто мора да се зоба.

Ништа ја нисам знала нити ме је занимало. Јела сам нормално као и увек што једем.
Ja sam u prvoj trudnoći išla u školu za trudnice i bila je starija babica koja nam je rekla da je čaša piva dozvoljena u trudnoći, čak i da je poželjna.
Teško mi je da poverujem da alkohol iz čaše piva može da naškodi bebi. Pa hebote kad se najedemo grožđa, unesemo više alkohola.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

И ја кафу а и навалила сам на лешнике и суво грожђе па сам се нагојила као кретен. Није лако не пушити, нешто мора да се зоба.
Ja zobam ceo život. Evo sad jedem sušene brusnice dok kuckamo.

Ja sam u prvoj trudnoći išla u školu za trudnice i bila je starija babica koja nam je rekla da je čaša piva dozvoljena u trudnoći, čak i da je poželjna.
Teško mi je da poverujem da alkohol iz čaše piva može da naškodi bebi. Pa hebote kad se najedemo grožđa, unesemo više alkohola.

Врагана прича за дојење, тј ја одговарам. То за исхрану.

Иначе, речено ми је да смањим уношење спанаћа и свог лиснатог поврћа због повишеног нивоа оксалата у урину. За време трудноће, прве.

Крвна слика живи очај. Гвожђе сам пила.

Врагана прича за дојење, тј ја одговарам. То за исхрану.

Иначе, речено ми је да смањим уношење спанаћа и свог лиснатог поврћа због повишеног нивоа оксалата у урину. За време трудноће, прве.

Крвна слика живи очај. Гвожђе сам пила.
U principu je sve dozvoljeno, mora se samo voditi računa o količinama. To je neka moja logika. Tako da umereno ništa neće škoditi.
Šta znači smanjiti spanać? Pa ne jedemo ga svaki dan.

Kapiram, ali pitam šta znači smanjiti? Nije to lebac koji jedeš svaki dan ili slično.
A gvožđe su većini davali jer beba sve uzme sebi. Ja sam jedna od retkih kojoj je i gvožđe bilo ok. To sve od vina. :mrgreen:

Не сећам се више да ли су ми рекли да то уопште не једем или да максимално смањим количине. А ја баш те ствари растурам колико једем.

Kapiram, ali pitam šta znači smanjiti? Nije to lebac koji jedeš svaki dan ili slično.
A gvožđe su većini davali jer beba sve uzme sebi. Ja sam jedna od retkih kojoj je i gvožđe bilo ok. To sve od vina. :mrgreen:

kod mene gvozdje inache ko kod zdravog odraslog muskarca
i u trudnoci je bilo nevjerojatno dobro
ovo sto su njoj rekli, mislim, ima veze s radom bubrega, njenih i bebinih
i vrijedi jos i za cveklu, blitvu...ja sam se blitve najela u trudnoci najstrashnije
stalno mi se jela

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back