sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod nas dolaze svi roditelji ,to je svecani trenutak ne samo za decu,nego i za nas roditelje
nije to samo da se pojede i popije.to je da se svi zajedno slikamo,pa da se poslednji put vidimo sa razrednom...kod nas je to tradicija
budu roditelji pola sata,pa idu
i ne stoji svako sa svojim detetom

То је код нас обављано на последњем родитељском састанку са све децом около којом приликом се даје опроштајни поклон разредној тј разредном. Тада се деле и књижице.

На матурско вече су ишли сами и сами се враћали.

od jutros lelujam
svadjam se sa mladjim sinom koji pokusava da me ubedi da ja ne treba da dodjem na njegovu malu maturu:evil:
trcala do pijace da mu kupim buketic za pratilju,da kupim kumi strudlu od maka da joj nosim za bg,da zakazujem frizera,a pritisak mi je verovatno do kolena
cekam muza da se vrati sa posla da imam na koga da se istresem ko covek.svaki put zaboravim preko telefonaa i on stalno nesto zuri

Joj i moja mladja sveca ima maturu danas : ))))

Nisam znala da li ce hteti da idem da je ispratim al pitala me kad dolazim tako da idem : )))

Sva je preslatka i bas mi je drago da je zadovoljna jer je inace veliki mrgud :lol: tesko joj je udovoljiti, dobro smo mi to sve organizovali i izdrzali :lol:

A tog mladjeg da mi cuvas za svecu prekul je klinac :cool:

Joj i moja mladja sveca ima maturu danas : ))))

Nisam znala da li ce hteti da idem da je ispratim al pitala me kad dolazim tako da idem : )))

Sva je preslatka i bas mi je drago da je zadovoljna jer je inace veliki mrgud :lol: tesko joj je udovoljiti, dobro smo mi to sve organizovali i izdrzali :lol:

A tog mladjeg da mi cuvas za svecu prekul je klinac :cool:

moze ako treba da joj se menja ekran na mobilnom:zcepanje:
inace sedim sa loknama na glavudzi i gledam bobija kako me vec pola sata merka.znaci on ne dise:eek:

soriška

- - - - - - - - - -

smoki, ebe se njemu da li si ti ok, to je njegovo vece
ja bih ovako uradila
nijeprimetio lepu haljinu koju sam obukla za njegovu malu maturu
:think: ok
skinem haljinu i obucem se kao idiot i odnesem mu oprane jagode i kazem - nasla sam dobitnu kombinacijuza veceras..ja u ovome idem :smeker:

твоего мудрозборенија гладан сам вавјек, научимсја браћо моја од Дајв, кћери божије, мудрости њене, нек си вавјек красиваја и симјетрична ♥

a danas sam srela jednu mamu,ja sam bila kao iz duuupeta uzvadjena,a ona mi je rekla vidimo se veceras,malo se sredi
:zcepanje:

samo udji i kazi - sine, ja sam dobitnu kombinaciju izabrala za veceras, ove godine je moderno crveno - roze
a tako ce i tata da se obuce
i obavezno ovaj izraz lica

69083profimedia020282795-1.jpg

- - - - - - - - - -

nemojte bre preko mene:lol:

to je bre tebi rekao :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back