sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa oni

njih dvoje, titanija i i i i i i i:heart:
oni su jako uspeli mislim, mozda i sto su se ostavili foruma

je l ti umes da se kreses ko oni?

e i necu vise posto sam dobila neke pluseve pa da mi ne odu
tj kasnije cu
i kasno lezem : ((

sta ste se sad ucutali

sta oni tacno imaju sto mi nemamo, nesrecno neko detinjstvo
???
ok mozda i vi imate

dobila sam bas ok neke stvari i sad ovde vrsljam :confused:

Poslednja izmena:
od jutros lelujam
svadjam se sa mladjim sinom koji pokusava da me ubedi da ja ne treba da dodjem na njegovu malu maturu:evil:
trcala do pijace da mu kupim buketic za pratilju,da kupim kumi strudlu od maka da joj nosim za bg,da zakazujem frizera,a pritisak mi je verovatno do kolena
cekam muza da se vrati sa posla da imam na koga da se istresem ko covek.svaki put zaboravim preko telefonaa i on stalno nesto zuri

od jutros lelujam
svadjam se sa mladjim sinom koji pokusava da me ubedi da ja ne treba da dodjem na njegovu malu maturu:evil:
trcala do pijace da mu kupim buketic za pratilju,da kupim kumi strudlu od maka da joj nosim za bg,da zakazujem frizera,a pritisak mi je verovatno do kolena
cekam muza da se vrati sa posla da imam na koga da se istresem ko covek.svaki put zaboravim preko telefonaa i on stalno nesto zuri

Шта ћеш ти на његовој матури?

Одвезете га од тачке А до тачке Б, испоручите пакет професорима и ћао, здраво.

kod nas dolaze svi roditelji ,to je svecani trenutak ne samo za decu,nego i za nas roditelje
nije to samo da se pojede i popije.to je da se svi zajedno slikamo,pa da se poslednji put vidimo sa razrednom...kod nas je to tradicija
budu roditelji pola sata,pa idu
i ne stoji svako sa svojim detetom

Ahahahaha, a mala matura nam je bila u Paradizu, koji užasni užas i još užasnije devedesete.
Samo kad se setim svih drugarica na nekim štiklama i u nekim kreacijama kao da su ispale iz Džoganijevog spota.
Ok, nisu sve bile na štiklama, ja sam išla u spensericama i teksas haljini a drugarica u patikama nekim malim platnenim i farmerkama.
Ostale su bile gracije :))))))

Ahahahaha, a mala matura nam je bila u Paradizu, koji užasni užas i još užasnije devedesete.
Samo kad se setim svih drugarica na nekim štiklama i u nekim kreacijama kao da su ispale iz Džoganijevog spota.
Ok, nisu sve bile na štiklama, ja sam išla u spensericama i teksas haljini a drugarica u patikama nekim malim platnenim i farmerkama.
Ostale su bile gracije :))))))

lele citam sve mi iskacu neke zvezdice pred ocima,uglavnom zadnju receniu citam,ostale su bez gacice
odo ja u horizontalu

jeste zarko
pa i pre pet godina je bilo tako kad je stariji isao.nije bilo roditelja koji nisu bili
sad je proslava u skoli,to znas?nema vise male mature po kafanama

E to je pametno, tako je bilo i ranije kad su moje sestre završavale.

- - - - - - - - - -

jeste zarko
pa i pre pet godina je bilo tako kad je stariji isao.nije bilo roditelja koji nisu bili
sad je proslava u skoli,to znas?nema vise male mature po kafanama

A je l ima još uvek perec bala?

A pa to je bilo u Žarko Zrenjanin OŠ okupljanje posle četiri godine, tj. kad učenici završe srednju, i to okupljanje je škola uvek organizovala, u školi uz neku skromnu zakusku, sokiće, perece, grisine i tako to :))))

Vidiš, po nazivu bih pre rekao da je proslava prelaska iz nižeg u više razrede, IV->V
Lep običaj, samo što ideja da se 19-godišnjaci okupljaju oko grisina je malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back