sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako ne rade muskarci koji nisu gejevi, ne dele isto kupatilo medju sobom vec dele kupatilo i stan sa svojim devojkama.

Lako ti je da ustanovis da li jesu ili nisu. Ako ti nijedan do sada nije trazio onda jesu gejevi, a devojke im sluze za paravan.

Engleska ti je tolerantna po tom pitanju, a kako su nezavisni od roditelja nemaju razloga da su kriju niti im je potreban paravan, zar ne?

Ne ostavljaju prljavo za sobom al da se uvate za krpu slabo. Vidi se kad nisam tu da je zapusteno. Al trpim ih jer su ok a i ne bi da se menjaju razni ljudi u kuci svaka 3 meseca. Pa eto tako zivimo nas cetvoro....
Ja živim sa 3 muška u kući, ali su svi moji, veliki sa mnom sprema komplet kuću jednom nedeljno, a mali vežbaju brisanje prašine, pranje sudova i ostalo. Ne bih ribala za nekim da je zlatan, života mi.
Doduše ne bih živela sa muškarcima u kući nikad, ali to je do mog provincijskog mozga. U svakom slučaju, interesantno mi je da te čitam. Tvoj život je bukvalno Holivud. :D

Pa dobro ti imas decu. Drugo je to. Mi cistimo za sobom, sudovi se peru, prebrise kuhinja,dzoger u kupatilu... ona kad dodje oriba sve plocice,kuhinjske elemente i te fore...
Nemamo tepihe po stanu pa nema da se usisava mnogo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back