Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok xello kapiram
ONA tvoja slika iz fontane pijana leti svim forumasima na PP

ta suknja ima tetkastu saru

Meni se svidja mada da podseca taj vez na narodne nosnje i to pa sta fali kul je
A tebi se bas troja dopada nema sanse da nesto ne prigovoris kao petogodisnjak neki so cute![]()

Meni se svidja mada da podseca taj vez na narodne nosnje i to pa sta fali kul je
A tebi se bas troja dopada nema sanse da nesto ne prigovoris kao petogodisnjak neki so cute![]()
ne lupetaj bre
ja se trudim da joj pomognem vis kako je sva pogubljena kuka za talibanima
da upije malo mudrosti bar pod stare dane
ofiranje... not cool bro, no![]()
Nikad nisam video kako izgleda Xella.
Ne zezaj vidis kolko se trudi prekul je

Okej, hoocairs.Nes ni videti lolololol

gola ili...
ne zezam, nije fora da ga raskrinkavaš. to samo ja smem da radim jer sam taktičan. a i našo sam mnogo gotivne frendzone sličice, greota se baci![]()
nije ti fazon to je dusa moja znas kaki je na leb da ga mazes a ti tako cccE slusaj ti pogani nemo mi prozivas prijateljanije ti fazon to je dusa moja znas kaki je na leb da ga mazes a ti tako ccc
evo na primer ja ovo nikad ne bi rekao, iako je istina, jer znam da bi mu time uništio šanse kod svake forumašice.
El kapiras da se salim lol
I nije istina da bi mu to unistilo sanse kod svih zena to si se zeznuo valjda si to skontao do sad ili nisi jos :/

E slusaj ti pogani nemo mi prozivas prijateljanije ti fazon to je dusa moja znas kaki je na leb da ga mazes a ti tako ccc
Koja seljanka 
sad ce da jede kao mecava pa moram da smislim sta da joj spremim, a da joj to ne opterecuje zeludac i da mi ne povrati opet