sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
8861206.thb_.jpg

Prisustvujem uobičajenoj letnjoj večernjoj radio drami. Ono kad svi u bloku pootvaraju prozore, pa tamo negde dete vrišti kao da ga seku, neko upada u seriju kijanja, neko gluv odvrnuo RTS do panja, neko tračari telefonom na terasi, ova lujka otresa mokre kese sa prozora kuhinje... Malopre i dramatična porodična svađa sa urlanjem, histerisanjem, a čini mi se da sam čuo i pljesak šamara.

Šta li će tek biti u julu, kad prava vrućina udari u mozgove...

Pa psuju pred decom... i posle se cude sto dete psuje kao kocijas... :roll:

a sta ti mislis da ce dete kad krene u predskolsko il skolu da slusa tamo mocerta i cvrkut ptica
:lol:

meni su smesna ta proseravanja kod kuce a nemaju pojma sta po skolama i sa drustvom dea rade i slusaju
druzice ti se deca samo sa vunderkindima otmnom decom ici ce na operu u prvom razredu samoinicijativno :lol:

ajde bre ostavi coveka na miru vestice :guza:

Moji nikad nisu psovali pred nama.
Nema to veze sa skolom. Isla sam i ja u skolu i znam sta se tamo cuje. Ali ulica je jedno, kuca je drugo.

Ne mozes da ocekujes lepo vaspitano dete ako ti prskas psovke kao prskalica

- - - - - - - - - -

Tema: nerviram se jer tel.nece da mi se puni

Moji nikad nisu psovali pred nama.
Nema to veze sa skolom. Isla sam i ja u skolu i znam sta se tamo cuje. Ali ulica je jedno, kuca je drugo.

Ne mozes da ocekujes lepo vaspitano dete ako ti prskas psovke kao prskalica

- - - - - - - - - -

Tema: nerviram se jer tel.nece da mi se puni
ne slazem se
cuce pa ce cuti psovke a tata je ko i svi zivo bice i ima mane, ziv covek, ta idealizacije kuce i mame i tate mi nije nesto pozitivno
svi psuju samo mama i tata ne? svi prde samo mamin prdez mirise na jorgovan? ne ide tako....
tvoja deca tvoja stvar, meni samo zao coveka sto ga jases :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back