pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.863
špicenklase
- - - - - - - - - -
jel smem ja jedan narodnjak?
- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
špicenklase
- - - - - - - - - -
pijem pivo
a pre toga samjebo

smisljam sta da obucem sutra za svadbu...jao problema![]()

Nemoj da ides i resen problem![]()

Trenutno se brinem, zapravo kao na iglama sam, i smirujem prenapregnute zivce gledajuci tiketice koje sam sinoc opizdio cisto da bih imao cime da skrenem misli sa gomile problema, i vidim da je jutros sunce obasjalo i mene i fudbalere iz zemlje izlazeceg sunca - prosao mi singlic, prelaz sa kvotom skoro 50, sto znaci da je rec ne o nemogucem dogadjaju, jer eto desio se, nego o idiotskom dogadjaju, mimo svake logike, to je samo ovakvoj budali kao sto sam ja moglo da padne na pamet.![]()

Bice: "Da li si ti normalan?".
Juce je neki chicha napravio podvig, pogodio je da ce neki klinci iz Meksika dva dana zaredom napraviti slicnu mucku, i desio se takav bezobrazluk, chicha je zreo za orden narodnog heroja, to je bila vizija, sto ludje to efektnije. 
idem, idem...sve udarajuci se nogama u guzu...cekali smo 17g. na taj dogadjaj![]()

Ako su u pitanju neki nestasluci imas moju bezrezervnu podrsku kumo, sto mastovitije tim bolje.sta tek ovoj budali sve pada na pamet![]()

preskordicija takorekuć

nestasluci naravno![]()
Muzika znaci... pevaljka znaci... mikrofon znaci...
Nemoj kumo, pliz, samo to ne.

hvala
ovde cemo biti samo mi ˝mladi˝![]()
Lep provod žabice!
Ja sutra idem uBosnu, na krštenje za prvi rođendan, trodnevno slavlje pod šatrom ko svadba, već mi je zlo kad pomislim.![]()