sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trenutno se brinem, zapravo kao na iglama sam, i smirujem prenapregnute zivce gledajuci tiketice koje sam sinoc opizdio cisto da bih imao cime da skrenem misli sa gomile problema, i vidim da je jutros sunce obasjalo i mene i fudbalere iz zemlje izlazeceg sunca - prosao mi singlic, prelaz sa kvotom skoro 50, sto znaci da je rec ne o nemogucem dogadjaju, jer eto desio se, nego o idiotskom dogadjaju, mimo svake logike, to je samo ovakvoj budali kao sto sam ja moglo da padne na pamet. :lol:

Trenutno se brinem, zapravo kao na iglama sam, i smirujem prenapregnute zivce gledajuci tiketice koje sam sinoc opizdio cisto da bih imao cime da skrenem misli sa gomile problema, i vidim da je jutros sunce obasjalo i mene i fudbalere iz zemlje izlazeceg sunca - prosao mi singlic, prelaz sa kvotom skoro 50, sto znaci da je rec ne o nemogucem dogadjaju, jer eto desio se, nego o idiotskom dogadjaju, mimo svake logike, to je samo ovakvoj budali kao sto sam ja moglo da padne na pamet. :lol:

sta tek ovoj budali sve pada na pamet :lol:

Sica bata Moki, samo dve crvene, ja to rekreativno upraznjavam, sa drugarima, za prestiz i slavu, materijalni momenat je sporedan, para ionako nema. Znaci mogu da im zamislim face kad im poturim papir pod noseve. :lol: Bice: "Da li si ti normalan?". :lol: Juce je neki chicha napravio podvig, pogodio je da ce neki klinci iz Meksika dva dana zaredom napraviti slicnu mucku, i desio se takav bezobrazluk, chicha je zreo za orden narodnog heroja, to je bila vizija, sto ludje to efektnije. :lol:

sta tek ovoj budali sve pada na pamet :lol:
Ako su u pitanju neki nestasluci imas moju bezrezervnu podrsku kumo, sto mastovitije tim bolje. :zper: :lol:

:zag: :)
preskordicija takorekuć

Kad prodje tako neka budalastina od tiketa to su oni trenuci kad pojedincu zavide bliznji, kad se grizu u sebi sto i oni ne napravise neki iskorak ka nepredvidivom, kad pojedinac uziva u svom trijumfu, kao kad moj razredni pichi domine sa ekipom u kafani, pa kad ih rasturi skoci i poput teniserki i tenisera zavitla kroz vazduh stegnutom i dignutom pesnicom, pokazuje im tim gestom da ih je utukao. :D

hvala :D

ovde cemo biti samo mi ˝mladi˝ :lol:

Aj lepo se provedi, kad vec volis te stvari.

- - - - - - - - - -

Lep provod žabice! :super:
Ja sutra idem uBosnu, na krštenje za prvi rođendan, trodnevno slavlje pod šatrom ko svadba, već mi je zlo kad pomislim. :pljus:

A tebi zelim da prezivis. Hebote, mislila sam da su te satre izasle iz mode. I sta sad na 35 treba da se przis i kao nesto da jedes? Ili da igras?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back