sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u srbiji je ostao isti nacionalni sastav kao i pre 1990

a to nije slucaj sa clanicama eu slovenijom i hrvatskom, valjda su nagradjene za etnicko ciscenje. i kosovo je pod vojnom kontrolom natoa pa su isterali srbe

toliko o tome ko je rasista, sovinista, extremista

jedna kuma mi je makedonka, a jedan kum je hrvat, imam i srbina macvanina za kuma. pa sta? nisam ih birao po nacionalnosti nego smo se nasli u zivotu kao ljudi

Poslednja izmena:
ubijam ljubav prema odredjenoj skromnoj forumasici jer mi je rekla 'shic'.
efekti propratni su grozni ali kao zreo muskarac ima da stendujem svoj graund i pravicu se da je sve u redi.
ali, znam, kad budem bio na izdisaju, shshsapacu njeno ime o modi lele sto si me muchila

nemoj slucajno ovo neko da je chitao, obracam se jer mi je doslo da se obratim nikom.
imam i ja prava da se obratim nikom

ubijam ljubav prema odredjenoj skromnoj forumasici jer mi je rekla 'shic'.
efekti propratni su grozni ali kao zreo muskarac ima da stendujem svoj graund i pravicu se da je sve u redi.
ali, znam, kad budem bio na izdisaju, shshsapacu njeno ime o modi lele sto si me muchila

nemoj slucajno ovo neko da je chitao, obracam se jer mi je doslo da se obratim nikom.
imam i ja prava da se obratim nikom

ajde nemo si patetican
i mene jubav ovdi otkacila pa se nisam obesio na vrbi

ajde nemo si patetican
i mene jubav ovdi otkacila pa se nisam obesio na vrbi

nismo svi od istog materijala, ja sam senzitivan chovek, nekad osecanja i sve to smutilo choveku pomuti razum, pogotovo ove kokete..
ne pada mi na pamet da bnudem anton karenjin, nit ima vrba ovde a i da ih ima, ja bih vise volo cijanid kapsulu i odmah metak u chelenku u mom bunkeru..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back