- Poruka
- 63.764
Мој свекар је јарац.
Тачка.
Тачка.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно, видиш да сам ставила тачкуdivan covek
![]()
nas ne moze niko da ne voli jer sta, najbolji smoMoj tata je bio jarac. Volela sam ga najviše na svetu, iako nije bio najbolji otac. Ali, trudio se koliko god je mogao.![]()
Баш то, труди се, али му не полази за руком.Moj tata je bio jarac. Volela sam ga najviše na svetu, iako nije bio najbolji otac. Ali, trudio se koliko god je mogao.![]()
Ево, типичан примераЦnas ne moze niko da ne voli jer sta, najbolji smo![]()
Баш то, труди се, али му не полази за руком.
И даље све најбоље зна, ми немамо појма ни о чему, и тако иде живот.
Повукли смо се, нека га, оћутимо, не убеђујемо се, зарад мира у кући.
И почела сам све да окрећем на шалу, једино то пали.
Нека је жив и здрав, макар се не меша у наш живот.
Кад он каже да смо нешто добро урадили, то ти је премија на лотоу...толико је и често.on ko moja svekrva
tako nesto nisam cula od nje...nikada i nikomeКад он каже да смо нешто добро урадили, то ти је премија на лотоу...толико је и често.
Мени одмах падне на памет швалер, немам појма зашто...Kakve su škorpije muške? Znam ženske, a ne mogu da se setim trenutno nijedne muške...![]()
nesam se seksala sa njima tako da pojma nemam kakve suKakve su škorpije muške? Znam ženske, a ne mogu da se setim trenutno nijedne muške...![]()
Ааа, па још је млада, ти ексцеси крећу тек након 80.tako nesto nisam cula od nje...nikada i nikome![]()
moze biti da je do togaАаа, па још је млада, ти ексцеси крећу тек након 80.![]()
Pa na slovo Š.Мени одмах падне на памет швалер, немам појма зашто...
naravnoда ли да се бацим у хоризонталу...
Па како би другачије увек била у правуmoze biti da je do toga
a ona je i blizanac, pa kad krene cas ovako cas onako, misljenja menja na svakih minut i tako![]()
Pa onda ti kaži, dok ja razmišljam dal nekog znam.Moj muž je škorpija, a nije švaler.
mudro zboris, kao da si jaracПа како би другачије увек била у праву
Једном мора да убоде, и онда каже, рекао сам вам...
Али, остаје ми посао...радије бих да све спуцам, па да одмарам као човек.naravno![]()