mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.628
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A krake što dižeš, to ne prijavljuješ?Sarma se krcka, stedjujem stan, a tako mrzim da briskam i sklanjam svoj divni lom, posle ne znam de mi je sta
Postala sam zadnjih godina veliki hejter goscenja ljudi....lakse brate negde napolju i cao....
Mala raznela posip po hodniku repic cu da joj usisam

To je bilo onomad kad sam pisala, sreda i cetvrtak brea ti nisi na sexy vikendu na novom beogradu?
jjebem ti baksuza, taman sam isplanirala sarme i bahanalije al corak, juce mi dosla meca ranije Nema dizanja kraka ovog vikendaA krake što dižeš, to ne prijavljuješ?![]()

Ma ajde, malo krvi nikog nije ubilo, nije to fontana.To je bilo onomad kad sam pisala, sreda i cetvrtak bre
Od sexa ovog vikenda imam sarme bez sexa jer sam dobila ranijejjebem ti baksuza, taman sam isplanirala sarme i bahanalije al corak, juce mi dosla meca ranije
ne moze ni postena kuurrva da se bahanalise

E jesi baksuz!Nema dizanja kraka ovog vikenda
Javite mi se od srede za termin![]()
Ma idi u dupeMa ajde, malo krvi nikog nije ubilo, nije to fontana.![]()

Tezak hbtE jesi baksuz!
umesto da smotam mucenika na sarmu i sex i osiguram svoju buducnost kao udovice mene sjebe rodjena materica ...ostacu usedelica 
Daj da vidimo kakvo je.Гледам у купљене биљке. Пијаца Бајлони је мајка, све смо нашли и то јефтиније него било где. Чубар - две саксије, тимијан, кинески долар - велика саксија, дрво пара - красула - такође.
bajlonijeva pijaca vazi za pijacu gde prodaju ljudi koji se bave zemljomГледам у купљене биљке. Пијаца Бајлони је мајка, све смо нашли и то јефтиније него било где. Чубар - две саксије, тимијан, кинески долар - велика саксија, дрво пара - красула - такође.
bajlonijeva pijaca vazi za pijacu gde prodaju ljudi koji se bave zemljom
na ostale pijace (zelenjak, zemunska itd.. uglavnom dolaze prekupci i nakupci)
Nema presađivanja, te bele saksije su vanjske, u njih samo staviš kupljenu biljkua jel ima to da se kupi gotovo u ikei a ne da presadjujem bilje jer se u to ne razumem.

Nema presađivanja, te bele saksije su vanjske, u njih samo staviš kupljenu biljku
pa da..saksija sa biljkom u paketuШта да ли има готово? У тим лепим саксијама, мислиш?