- Poruka
- 132.031
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mali broj. Sise ne mogu da stanu u majicu.
Koliko km prepešačite u toku jedne šetnje?Планирам руту данашње шетње. Муж колута очима, не воли да прелази реку.
ja bar 15.000 korakaKoliko km prepešačite u toku jedne šetnje?
Koliko km prepešačite u toku jedne šetnje?
Koliko je to km, ne znam u koracima? Mi idemo u kraće šetnje, oko 4 km.ja bar 15.000 koraka
Mi uveče imamo šetnju gde gledamo samo kilometražu, uvek istom trasom i trudimo se da bude brzi hod.Откуд знам. Нису то усиљене шетње него онако, свраћамо по радњама, кафићима.

Mi uveče imamo šetnju gde gledamo samo kilometražu, uvek istom trasom i trudimo se da bude brzi hod.
Nama je to umesto plivanja, išli smo u večernjem terminu samo sada nema ništa od toga.Никада не идем негде само да бих ходала, морам имати неки циљ.
Mojih 7000 koraka je oko 5 km.Koliko je to km, ne znam u koracima? Mi idemo u kraće šetnje, oko 4 km.
Ни мани ти кораци нису јасни. Неко прави ситније, неко веће. Само км признајем.Koliko je to km, ne znam u koracima? Mi idemo u kraće šetnje, oko 4 km.
moze i takojok, forsiranje reke je tačno
tako jeНи мани ти кораци нису јасни. Неко прави ситније, неко веће. Само км признајем.