dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
Mora privatno skener AfroVodi ga na bežanijsku kosu, ja nik8g ne bi savetovala da ide u privatnu klinuku.
Sve je opcija za bolnicu..kazu da je sve puno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora privatno skener AfroVodi ga na bežanijsku kosu, ja nik8g ne bi savetovala da ide u privatnu klinuku.
Imaš privatno skener ovde u vodovodskoj u mr-u.Mora privatno skener Afro
Sve je opcija za bolnicu..kazu da je sve puno
Dosli smo u plus atlas na nbg, mogli su odmah da ga prime..vodovodske se nisam mi setila..ovde nas uputio jedan od dr sa kojima smo se culi trazeci pomocImaš privatno skener ovde u vodovodskoj u mr-u.
Ovi su povoljniji od mnogih pa eto da znaš, ako ti opet ustreba.Dosli smo u plus atlas na nbg, mogli su odmah da ga prime..vodovodske se nisam mi setila..ovde nas uputio jedan od dr sa kojima smo se culi trazeci pomoc
evo ja trenutno idem kucilako resivo. o svemu pisemo ovde, sve moze da se podvede pod sta radimo trenutno![]()

Piše obaveštenje da je počela sednica, valjda će da jave da li smo pretekli.
Hoćeš da kažeš da na "ženama" nema stručnih tema, a?to i nema veze sa ovim "chat" temama, nego recimo na strucnim temama dodju ljudi i spamuju

Drugari treba mi pomoc!
@macka vracarka cekam da ex m urade skener pluca u pricatnoj klinici da ne ceka ispred infektivne jer mu nije dobro
Saturacija mu je 87 I mora na kiseonik
Da li neko ima preporuku, drugara prijatelja da ga prime bilo gde u bolnicu
Da li u privatnim imaju opciju da smeste pacijenta kako bi mu pod kontrolom dali kiseonik
Pretpostavljamo da ima upalu pluca, znacemo kad zavrsi

svaki bi te muskarac pozelio! <3danas sam imao uspešan dan.
Stigao sam posle posla da rasadim cveće, skuvam prebranac, odem u radnju, operem mašinu veša...
Ponosan sam sam na sebe ko gej na pride paradi![]()
ne nego za konje. A kažu da pomaže i kobilama, ne znam da li je istina...kad rece konj i mazanje..zasto se zove konjska mast?
jel se pravi od konja?

A jesi li se snašla za bolnicu?Dosli smo u plus atlas na nbg, mogli su odmah da ga prime..vodovodske se nisam mi setila..ovde nas uputio jedan od dr sa kojima smo se culi trazeci pomoc

)))
)))Ma brze mi da smotam jednu. Baci me na smijeh,od vina sam melanholicna.popij malo vina
ja uzeo neke vitamine od mame, ona isla kod kume na kliniku da rijesi ispadanje kose nakon kovida, imala je bas dobru kosu, pa joj dala neke turbo vitamine, jaci su od ortomola, juce zuno jedan popodne, sinoc popio malo tablete za spavanje i opet turbo bio. danas popio ujutro, nesh se dvaput zajebatiMa brze mi da smotam jednu. Baci me na smijeh,od vina sam melanholicna.
)