Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Вратила сам се натоварена. Стварно сам шампион тегљења.
Тако сам ја вечито вукла као магарац. 4. спрат без лифта.
А док је клинац био мали са све оним колицима за пијацу.
Сада више штедим себе а мење мушке.

Муж мора да седи код куће због посла, ко да чека поподне. Ћерка такође не може, из познатих разлога.

ja ucim svoje dete da se stedi na vreme i da nikad to ne radi sama ako je u vezi sa nekim
ne kazem da njega treba da satre i on je ziva dusa i necija dete, ali da ona haba kicmu, a da on sedi i ceka - nikako

nas dve smo jutros isle da damo krv na analizu, da vidim gde smo
oko nas su svi bolesni
ex je juce poceo ipak da uzima antibiotike ponovo
jbm ti lekare koji u ovakvoj situacji savetuju da ceka..u njegovim godinama da ceka - sta? red za infektivnu?
napokun mu je spala temperatura, posle sedam dana
koro da nista nije jeo, bas se vidi da se usukao
ima on jos rezervi, pa je to dobra strana
cerka je izvela psa, ja da mu otvorim prozore da se provetri malo stan, a prasina na sve strane
ne znam kad je poslednji put obrisao
sta cu, zavrnem rukave, prebrisem podove da je pokupim vodom i osvezim malo, prebrisem namestaj, stavim mu robota na punjenje da ga posle pustim neka usisava sam
udjem u spavacu sobu, a na podu pored garderobera brdo
udjem u drugu sobu za goste, a stvari me napadnu
ako nema deset masina za pranje, nema ni jedne
dobro bre sto ti je tesko da ubacis stvari u masinu
ne stizem
on je inace kupoholicar..moja garderoba moze da stane u jedan normalan orman, a njemu treba deset puta vise mesta
inace nosi samo crno
ubacim prvu kolicinu stvari u masinu i dodjemo cerka i ja kuci
kaze mi ona usput, znas kad si uzela one stvari da odneses u masinu postideo se i rekao - stvarno sam budala, necu vise da kupujem :rotf:
on inace stalno ima neke projekte u glavi, ima ga i sad i znam da ga to drzi
sve dok sebe motivise na takav nacin, zivece
verujem da sebe vise ne vidi u ovom stanu u kome je sada i da je zato digao ruke od detaljnog sredjivanja..inace je picajzla za crtu na prozoru bio
rekla sam cerki da pozove zenu koja mu sredjuje poslovni prostor da mu uradi generalku, jer ja za takve akcije nemam vise ledja

Nocas lepo spavala. Akcenat na spavala. Konacno.
Jutros se probudila cila, pa malo malo joj ovo boli te ono, popij kafebol, ne radi, drmni brufen... tek me posle brufena ledja popustila...
Krenula da vozim decu u skolu tako slogirana i pod temp, kad brat prekoputa trci i odveze ih :heart: obozavam ga.
Radila sam radionicu od 11-13h, kao tehnicka podrska. Prednosti on line, mozes da radis i iz kreveta bolestan. :lol:
Taman zavrsila, skuvala caj bratu i meni, sad ga ispratila.

I vec sam umorna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back