pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.102
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slucajnost ili igra sudbineimam i ja
bože kvinsi kako smo slični![]()
bog ne baca kockeslucajnost ili igra sudbine?
Hoho, mala bijeba....ona divna mlada zena o kojoj sam vam pisala, da se budi ujutru sa rukom u kesici gumenih bombona jer je zaspala je pre sat vremena rodila ovo divno bice
ja sam spremna za ulogu babejedva cekam
kakvo divno nevino cisto bice, dobro dosla u ovaj surovi svet
kod nas u kuci zet se vratio sa testiranja iz kovid ambulante, pozitivan je na virus sa malom temperaturom
tako da ce kod mene u kuci da bude izolacija sledece dve nedelje
Pogledajte prilog 871811
Sava kada je otvarao račun u banci, službenica mu dala "Dina" karticu. On je pitao da li njome može bilo gde da plaća, uključujući plaćanje preko interneta, ona mu rekla da može. Čim je došao kući, Dušan (koji je sticajem okolnosti bio tu) rekao da ne može baš sve, da je trebalo da traži "Visa" karticu. Prvi put kada je hteo da plati neki kurs jezika online, nije mogao svojom karticom.drugari, da vas pitam nesto
kako se nosite sa nesposobnim ljudima koji su na pozicijama da od njih na neki nacin zavisite u odredjenim fazama
u petak zovem banku da mi posalje instrukcije za placanje da posaljem klijentu u usa
onda danas zovem ponovo
onda dobijam mail i u njemu informaciju da dodjem u banku da otvorimo racun jer ne moze u sistemu da nadje, nemmo racun
poslajem joj instrukcije od prosle godine koje mi je slala za partnere iz evrope i pitam da li insrukcije vaze, da li su iste
pre toga joj objasnim da uplata ide iz usa, i da ja necu dolare na racunu, nego evre jer sa tom valutom moram da vrsim svoja placanja u inostranstvu
ona kaze da dodjem u banku da otvorim dolarski racun
da mi je bila blizu, mislim da bih je protresla i rekla - zeno da li cujes pitanje i da li cujes svoj odgovor
pricam cerki, pokazujem joj slike i bebane od juce i ona mi kaze da se porodila sestra njenog dobrog druga, hvala bogu rodila je zdravo i pravo dete, a pre tri meseca su joj dr rekli da bebi nije razvijena ni glava, ni mozak, ni organi kako treba i da treba da dogovore termin za prekid trudnoce
o traumi u kojoj je ona zivela do porodjaja da ne pricam
Plati taksi, idi u Urgentni. Tamo reci da te boli i ono što te ne boli, i ima da te ispregledaju od glave do pete. Ne igraj se, predugo ti to sve traje.Boli me glava i oko jako, zvala za skener nema termina pre srede pa sam se isplakala što nisam skoro. Osećaj za glad nemam uoošte, a ako bilo šta slatko pojedem nije mi dobro.
Kako je strašno kad si sam u ovakvim situacijama.
Tako ću i raditi ali da sačekam malo pa tamo oko 5 ću ići.Plati taksi, idi u Urgentni. Tamo reci da te boli i ono što te ne boli, i ima da te ispregledaju od glave do pete. Ne igraj se, predugo ti to sve traje.
Zovi ,kukaj jauci prijeti ali zovi. Nek zove neko drugi kaze da si bez svijesti.Ma kao da njih zanima.
Tako ću i raditi ali da sačekam malo pa tamo oko 5 ću ići.
Ne čekaj, nego kreni.Tako ću i raditi ali da sačekam malo pa tamo oko 5 ću ići.
Tako sam ja dok sam radila u kanc ovima u banci objasnjavala kako da otvore dokumente... o placanju da ne govorim, objasnjavas im kako im placas kreditdrugari, da vas pitam nesto
kako se nosite sa nesposobnim ljudima koji su na pozicijama da od njih na neki nacin zavisite u odredjenim fazama
u petak zovem banku da mi posalje instrukcije za placanje da posaljem klijentu u usa
onda danas zovem ponovo
onda dobijam mail i u njemu informaciju da dodjem u banku da otvorimo racun jer ne moze u sistemu da nadje, nemmo racun
poslajem joj instrukcije od prosle godine koje mi je slala za partnere iz evrope i pitam da li insrukcije vaze, da li su iste
pre toga joj objasnim da uplata ide iz usa, i da ja necu dolare na racunu, nego evre jer sa tom valutom moram da vrsim svoja placanja u inostranstvu
ona kaze da dodjem u banku da otvorim dolarski racun
da mi je bila blizu, mislim da bih je protresla i rekla - zeno da li cujes pitanje i da li cujes svoj odgovor
pricam cerki, pokazujem joj slike i bebane od juce i ona mi kaze da se porodila sestra njenog dobrog druga, hvala bogu rodila je zdravo i pravo dete, a pre tri meseca su joj dr rekli da bebi nije razvijena ni glava, ni mozak, ni organi kako treba i da treba da dogovore termin za prekid trudnoce
o traumi u kojoj je ona zivela do porodjaja da ne pricam