Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li su vam rekli kad ćete saznati ko je primljen? Znači, šansa još uvijek postoji! :)
Na intervjuu je rečeno da ću biti obaveštena u roku od 3 do 4 nedelje. Postoji šansa svakako, nas dve smo u najužem izboru, s tim da ona ima direktnu vezu iz ministarstva. Ja sam mislila da će ova da prelomi odmah ako su jaki pritisci, ali evo 2 nedelje i još uvek ništa

Dete je zdravo. Sve je ok. Prehladila se jer ide golog stomaka, i u nekim jaknicama pretankim.
secam se na jedan poslovni sastanak pre par zima dosle montirane devojke.. ono cicasto i micasto i sa vrata pravo na radijator :D

i ja im kazem..poslusajte savet iskusnog.. leti treba da ste ribe, zimi treba da vam je toplo z:mrgreen:

Na intervjuu je rečeno da ću biti obaveštena u roku od 3 do 4 nedelje. Postoji šansa svakako, nas dve smo u najužem izboru, s tim da ona ima direktnu vezu iz ministarstva. Ja sam mislila da će ova da prelomi odmah ako su jaki pritisci, ali evo 2 nedelje i još uvek ništa

Možda pokušava da se izbori s pritiscima, a ako je neka strana organizacija i ako ne mogu da je ucijene, možda u tome i uspije. Držim palčeve! :)

Možda pokušava da se izbori s pritiscima, a ako je neka strana organizacija i ako ne mogu da je ucijene, možda u tome i uspije. Držim palčeve! :)
Jeste strana organizacija i ne bih rekla da je ucena u pitanju, ona je vrlo mudra i vaga od koga će imati više koristi i koja joj se vrata otvaraju ili zatvaraju i koliko je to bitno. Ne zavisi od državnih institucija pa ne mogu da je ucenjuju, ali dobri odnosi su jako bitni. Uglavnom, vrlo je komplikovano sve, videćemo

Jeste strana organizacija i ne bih rekla da je ucena u pitanju, ona je vrlo mudra i vaga od koga će imati više koristi i koja joj se vrata otvaraju ili zatvaraju i koliko je to bitno. Ne zavisi od državnih institucija pa ne mogu da je ucenjuju, ali dobri odnosi su jako bitni. Uglavnom, vrlo je komplikovano sve, videćemo
Srecno Kvinsi. Gde je taj posao? Jel u Bg?

Poklon od koleginice za danasnju pijanku :zaljubljena:

20210301_080206.jpg

Sad citam i za Lunasu i muza...Pa sve vas/nas je vise sa Koronom.
Ja je jos nisam prelezala. Ponekad pomislim da bilo dobro da je dobijem i da to (bar na neko vreme) bude iza mene, a ponekad pozelim da me zaobidje i to u sirokom luku, jer poznajem dovoljno ljudi kojima su se i pored blagih simptoma nakon bolesti pojavile trajne posledice, slabost bubrega, srca, povisen seces.
Drzite se ❤️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back