- Poruka
- 50.320
Ali da, kriva je majka koja nije bolje odabrala![]()
Imam ja jednu drugaricu, vidi, da joj je život zavisio od toga na nadje takvu budalu, mislim da ne bi uspela

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali da, kriva je majka koja nije bolje odabrala![]()

To je bilo sarkastično, naravno da ga ne zovu tatom. Ali ne možeš da sporiš da deci jeste problematično da se sele u kuće gde imaju novi muški autoritet i da im je potrebno vreme da se prilagode. Ko bi od nas voleo kao dete da ima takve drastične promene. I tu su kod dece izmešane emocije od straha, i stida, do bunta. Od drugarice su njeni bratančići (koji su mnogo vezani za nju i njenu decu) krili da mama već ima momka, da se udaje brzinom svetlosti. Deca se stide, ne znaju šta da kažu, a malci.
Ako je okruženje zdravo to će proći sa manje turbulencija i ustaliće se red. Ako nije, eto ga novi razvod, nova ljubav ili obrnutim redom. A smokva priča upravo o tome, ako sam dobro razumela.
To da su svi srećni i cvrkuću, ne bi se stalno razilazili, a razlazi teško da idu diplomatski uz ljubav i podršku, a deca tome svedoče. Mislim njen život, njena stvar, ali ne bih ja to uvijala u eufemizme kao u oblande kao što i za sebe gledam da ne uvijam.
Kako je ona zdrava nisam ni verovala dok se drug mojih ćerki nije oporavio, a bio je skoro otpisan slučaj.opet vas lozi o musko zenskim odnosima nesto
bila na kelenicu po sir i surutku, zmu se navukao, popije po 3 l surutke nedeljno a meni muka kako je pomirisem
Kako je ona zdrava nisam ni verovala dok se drug mojih ćerki nije oporavio, a bio je skoro otpisan slučaj.
I meni je grozna baš. Ko god može da je pije sebi čini dobro.
Da ovaj dečko je počeo rano i mnogo da pije što se odrazilo na jetru u smislu da su ga dr skoro otpisali. Kozja surutka ga je spasla. Više ni ne miriše alkohol.За јетру је спасоносна.
ne pisem o situacijama gde je jedna osoba psihopataizabrao si sam, ali se nakon xy godina covek promeni...pocne da pije, da te bije i jos sto sta mogu da navedem, postane sve ono sto nije bio...i pokusavas da popravis, da utices ali ne vredi...mozes ti da radis na takvom braku do kraja zivota, ako druga strana nece da se menja...i sad trpi, nek te budala ubije jer si sama birala...kako da ne
kazu da je zdrava za sve zivo, jetru posebno ali njemu je ova dr kod koje je zavrsio zbog stitne rekla da pocne da pijeKako je ona zdrava nisam ni verovala dok se drug mojih ćerki nije oporavio, a bio je skoro otpisan slučaj.
I meni je grozna baš. Ko god može da je pije sebi čini dobro.
slican primer imam u komsiluku, 20 godina u braku, troje dece i njemu pre 3 godine poginu otac i majka...covek postane neprepoznatljiv, propije se, pocne da maltretira sve oko sebe a onda je presao i na njih...i zena pre par meseci pokupi decu i odeMom tati su u devetoj godini braka, u roku od 6 meseci, potpuno iznenada umrle mama i sestra. On se od tog gubitka nikad nije oporavio, postao je loš za sebe i svoju porodicu, iako nikad nije bio loš ni za koga.
Moje starije sestre su ga imale makar do tada, ja sam rođena tri godine posle toga i nisam ga imala nikad. Ne onako kako je deci potreban tata.
I da, silno sam želela da se razvedu, ali mama se valjda bojala šta će se tek onda sa njim desiti..
Pa je trpela.
Gde si naručila klompe? Ja sam u portrazi za klompama koje imaju tabanicu od čoje, ili filca, ili tako nekog mekog, toplog materijala. Ove sa kožnom tabanicom su mi hladne kada ustajem noću.Išla da preuzmem naručene klompe, i male su mi, ustvari uske, zbog mog risa ni da uguram stopalo ne mogu. Baš mi je krivo, kvalitetne su, hbg.
ko je pa i rekao da se zbog ''gluposti'' treba razvoditi?ne pisem o situacijama gde je jedna osoba psihopata
da se ne daj boze desilo da je moje dete zavrsilo u braku sa prethodnim momkom, slavila bih dan njihvog razvoda kao njen drugi rodjendan
pisem upravo o tome da partneri pre braka treba da se upoznaju, da se ne udajes zato sto si zaljubljena, udajes se kad zaljubljenost prodje i razum ima udela u toj odluci
i da od braka ne treba dizati ruke tek tako, nego se za brak treba boriti
takvi su bili i mojii da, na konto tate i mame koji su se jako rano razveli
kada je pre 15 god njoj bila frka finansijska - on je uskocio da joj pomogne, sada kada je on lose i bolestan - ona uskace i pomaze mu koliko god moze
a razvedeni su pa cirka 35 god
Tako ja neko čudno stanje, nit mi je mnogo gladna nit mi se sviđa, ne znam, izbegavam je, a trebala bi da je pijem.jao ni ja ne mogu surutku a ne smeta mi miris, vec ne znam ni sama sta, kako primaknem casu ustima tako dobijem nagon za povracanjem![]()
nisu gluposti zabiceko je pa i rekao da se zbog ''gluposti'' treba razvoditi?
dobro, nisam znala za to, ja mislila samo iz ovih razloganisu gluposti zabice
ne razvode se svi zato sto je neko alkoholicar i ubica
nego zato sto poremete odnose do razlaza, umesto da rade na njihovom popravljanju
Ta to je mišljenje pojedinaca iz moje familije, ljudi svašta sebi dozvoljavaju, da pametuju i komentarišu. Zato više nismo u kontaktu. Da je bilo po njima bilo bi baš tako, sama si ga birala....aha jesam tačno, al eto imam pravo i da izaberem da više neću...tačka.izabrao si sam, ali se nakon xy godina covek promeni...pocne da pije, da te bije i jos sto sta mogu da navedem, postane sve ono sto nije bio...i pokusavas da popravis, da utices ali ne vredi...mozes ti da radis na takvom braku do kraja zivota, ako druga strana nece da se menja...i sad trpi, nek te budala ubije jer si sama birala...kako da ne
da..imaju metluImaju Metlu.![]()

Ove su Mubb-ove, gore su vunene, a tabanica im je kožna antilop, meni baš lepo izgledaju, memory je taj deo, ali džaba kad ne mogu da objem. Preko Instagrama, 1000,00.Gde si naručila klompe? Ja sam u portrazi za klompama koje imaju tabanicu od čoje, ili filca, ili tako nekog mekog, toplog materijala. Ove sa kožnom tabanicom su mi hladne kada ustajem noću.

Meni nije niko rekao ali znam da bi bilo dobro, nego ne mogu sad baš da se muvam po udaljenim pijacama, a na mojoj nema.kazu da je zdrava za sve zivo, jetru posebno ali njemu je ova dr kod koje je zavrsio zbog stitne rekla da pocne da pije
Kako se zove profil, da pogledam, možda imaju i ovakve kakve ja tražim.Ove su Mubb-ove, gore su vunene, a tabanica im je kožna antilop, meni baš lepo izgledaju, memory je taj deo, ali džaba kad ne mogu da objem. Preko Instagrama, 1000,00.