smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Meni je taj poklon bas zabavan.nesto drugacije nego sto smo navikli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je deviza i moje sestre, vodili blizance od 4 i stariju od 8 godina na neke trejl staze i cudesa, i stalno su na nekim tripovima ne mozete ni sanjati kakve su to lokacije...mogu samo da gledam fotografije i sanjam da i ja svog smrdu odvedem nekad da vidiНема лошег времена, само погрешног одевања.
Мени је време прекрасно, волим кад могу да носим шал и капу.
Од дуга времена сам направила голему руску салату, сад немам бриге око доручка и вечере пар дана.
ja kad volim volimma znam ja to...al cudna je to ljubav... tako i nina, marlone ti si divan, ta koja ti je rekla da si pedofil je budala i to javnorece, parafraziram, sad opet rece druga a ona ajde duso cmok bezi da te ne banujem njoj, samo cemo marlona sto ti je odgovorio...ebo taku laznu licemernu ljubav. bolje bre da se mrzimo![]()

devojke volim, volim kad se maze, ja sam ljubavnik, na duge staze! <3ja kad volim volim![]()
Ovo lici na Divlji zapad
zapad je, pnwOvo lici na Divlji zapad![]()

I ovoje trebalo u rupu, za ovde je bilo dosta - sipala sam vino, ne radim 4 dana-
Sta je pnw?zapad je, pnw![]()
Koliko dana ne radis?I ovoje trebalo u rupu, za ovde je bilo dosta - sipala sam vino, ne radim 4 dana-
Ne pitajKoji je epilog sa boravkom, na kraju?
Cekaj da napisem i slovima da ne bude zabune, dakle CETIRI danaKoliko dana ne radis?![]()
pacifik nortvestSta je pnw?![]()
ne kapiram, zasto bi iko birao izmedju icega sto ga smara i bilo cega drugogSlušam neki francuski dens i mnogo mi se sviđa
Još se lomim oko filma da se uključim na dežurne krivce ili slušam muziku i smaram se ovde s vama i nisam još odlučila.
Aha...Lijepa je priroda bas.pacifik nortvest
Ne pitaj
Nisam uspela da je nahvatam jer dolazim po njega kasno, ona ode ranije, pa sam dogovorila u sredu ( ne rade do tada) da me saceka da porazgovaramo
U medjuvremenu nije prestala, on joj je danas rekao - osisajte se vi- a ona je rekla - ja sam devojcica- i naljutila se, tako j kaze : ))
Onda su i deca pocela - osisaj se, vidi kakva ti je kosa-, msm deca cuju pa ponavljaju, sto je tek jezivo
Jos neke stvari mi je ovih dana pricao, ne mogu da razvlacim nit je jednostavno ali mi se ne svidja, tako da sam resila i sa direktorkom da popricam
Mnogo mi je sve zbrkano i odjednom krenulo da se odmotava da nisam nacisto a ne bih da prenaglim, ni da reagujem prebrzo a ni prekasno
Druga opcija je jbni skolski gde nema druzenja uopste, maske non stop, ne sme lopta i jos kombinacija g6 na poslovima da stignemo po njega do pola pet, sto nije moguce uvek
znaci od osam do pola pet u klupi jbt sa maskom, jezivo
Ovde se bar druze i idu napolje ali druge stvari skripe sve vise
Ne znam, dodje mi da dam otkaz dok ovo sranje ne prodje a ne mogu naravno
kad ti pises to je onda samo stil, kad se drugi sale onda se vredjasTo je samo moj stil... Ne mogu... Take it easy...