86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Овако и ја.ja se secam i danas zivotne faze u kojoj je sada cicak
i razumem je potpuno
meni i danas prija vreme provedeno samo sa sobom
uvek je ispunjeno i nikad se u zivotu kad sama sama nisam osetila usamljeno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овако и ја.ja se secam i danas zivotne faze u kojoj je sada cicak
i razumem je potpuno
meni i danas prija vreme provedeno samo sa sobom
uvek je ispunjeno i nikad se u zivotu kad sama sama nisam osetila usamljeno
Зар оне уједају???Ујела ме смрдибуба за ногу. Што то боли!
drz je da ne pobegne....pa ujedi i ti nju... da je vidis kako ce tek ona da kukaУјела ме смрдибуба за ногу. Што то боли!

Немам појма. Нешто ме је тааако пецнуло, померим ногавицу и она излетелаЗар оне уједају???
mozda neki 4umas ima stargate pa ti uso u kancelariju ko bubica majecna i samo te bocНемам појма. Нешто ме је тааако пецнуло, померим ногавицу и она излетела![]()

Sad bih ja mogla da dokazujem kad ne treba puno para za to... ali reci cu, da u pravu si. Ja sama sebe ogranicavam i ne idem. To sam i napisala.Ne, ja ne mogu, nemam para za to trenutno.
A ti nećeš, to je razlika.
Zezas?!Ујела ме смрдибуба за ногу. Што то боли!
Opominjala sam ga, ništa nije vredelo. Sam je otišao u apoteku i rekao da želi da prestane da gricka nokte. Prodali mu nešto providno u flašici, kao bezbojni lak za nokte. Sa sve četkicom. Rekli mu da time maže nokte. Сада ће ноге да ти смрде...Ујела ме смрдибуба за ногу. Што то боли!

Elem... da vas pitam nesto smislenije
Mozda je neko imao licno iskustvo
Sin je poceo da gricka nokte, pre NG malo.
To sad vec izgleda strasno. Izgrickao je pola ploce. Jedva ima osnovu.
Pricam i pitam i gledam dete, ne vidim nikakav razlog za to.
Sad je u fazi gde mi je rekao “Mama ja hocu da prestanem ali ne znam kako.”
Sta moze biti uzrok?
I kako da ga odviknem?

Što, bila neka sex afera? Opa.Kod nas je to jednom bilo na onim glupim "tim bildinzima".Igrali se kauboja i indijanaca.
Nisam ja ucestvovala,na zalost.![]()
Imaju ogromna zubala.Зар оне уједају???
Ma teraj ih ukurac Pardon!E,sto me ovi citati nerviraju vise.
to se desilo prije spavanja, nema jastuk veze sa timUspela sam jutros da se probudim sa bolom u vratu i ramenu
Namackala, bila da radim, malo me popustilo, sad opet. Jastuk imam anatomski, uopšte mi nije jasno šta se desilo.