електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Што је форум овако мртав од јутрос?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ja volim da budem sama.Danas sam sama kod kuće. Imam mnogo planova šta sve da uradim, a što me muž i Sava sputavaju kada su kod kuće.
Ne kuvam, izvadiću sarmu iz zamrzivača. To je još sat vremena više za neki drugi posao.
Imam ja takvih drugarica, one legnu kad su same i cim muz dodje one se rastrce... meni je to bzvz... najbrze odradim te poslove sama i onda ih tad i uradim , da kad dodju ukucani mogu njima da se posvetim i uzivam.E moja domacice...mene je ucila mamina prijateljica,dok si sama u kuci,uzivaj,pusti muziku,plesi,presvlaci se u svecane haljine,citaj,spavaj...kad se ukucani vrate,a ti se rastrci i obavezno kukaj kako si se naradila i umorila
Najozbiljnije mi je to pricala
jer se ja raspadnem dok on dodje, i uvek ga cekam(skoro) u fazi odmora... i onda ide cuveno pitanje “Sta ti je? Sta si ti danas radila?” 
Svi umrli od koroneШто је форум овако мртав од јутрос?

Kako ja volim da budem sama.
Nista mi ne treba niti me vuku kucni poslovi.
mir, tisina, dobra knjiga, sama sa svojim mislima, sveskama, planovima...
Onda bas umem da budem nezna prema sebi.
Doduse to se jako retko desava. Ova dva sata dok su deca u skoli ne racunam jer tad perem i kuvam i spremam i radim i sve
Sama ceo dan... ne pamtim.
Tacno bih sama otisla na odmor u neki hotel na dva dana, meni bi bilo vrh. Ali mi neprijatno, garant bi mi prilazili misleci da sam dosla s ciljem da nekog upecam.
Imam ja takvih drugarica, one legnu kad su same i cim muz dodje one se rastrce... meni je to bzvz... najbrze odradim te poslove sama i onda ih tad i uradim , da kad dodju ukucani mogu njima da se posvetim i uzivam.
Mada mm zato misli da ja uvek lezimjer se ja raspadnem dok on dodje, i uvek ga cekam(skoro) u fazi odmora... i onda ide cuveno pitanje “Sta ti je? Sta si ti danas radila?”
![]()
da mogu...Тачно. Иде за свој ћеф. Врло важно ко шта мисли...jes, ko da je to neki problem, kazes hvala, nisam zainteresovana, to su 3 rijeci.
Pa meni sa 34 godine ocigledno jeste.jes, ko da je to neki problem, kazes hvala, nisam zainteresovana, to su 3 rijeci.
)i meni vala.Кад неко крене да набраја шта је све радио, тачно ми се сере од тога.
))i meni vala.
do skora sam komunicirao sa bz i kad je pitam kako su sta rade, ona kaze V. je pisko, jeo, kakio...))
onda sam odustao od takvog vida komunikacije, kad nemamo normalnu ne trebamo imati ni ovu reda radi
I tvoj komentar istih je kako da kazem...Информације типа укључила сам бојлер и ставила веш у машину су, како да кажем...

I tvoj komentar istih je kako da kazem...![]()
E sad si vec konkretnija ali nemas ti tu jacinu uticaja...Смараш жено, ћути и ради, дај нешто смисленије.

E sad si vec konkretnija ali nemas ti tu jacinu uticaja...![]()
Kao da ga u Rl imas vise?Мо'ш мислити форумског утицаја...
ajde ne sprdaj se... Radi nesto smislenije E.Досадни сте, одох до пијаце.
ja sam volio solo izlaziti. skontam navece ima neki parti, i u 12 bi znao lijepo se obuci, srediti, sjednem u auto malo kokiske i vutre i na zurkuMeni nikad nije bilo dosadno kad sam sama, a pisala sam već, i jedno od najlepših letovanja mi je bilo kad sam bila sama mesec dana na moru.
Nit se sa nekim uklapaš, niti moraš nekom nešto da se pravdaš, samo ti i kako ti hoćeš.
Da mogu, sutra bih otišla sama na vikend, trepnula ne bih.
)Sve se moze kad se hoce.Meni nikad nije bilo dosadno kad sam sama, a pisala sam već, i jedno od najlepših letovanja mi je bilo kad sam bila sama mesec dana na moru.
Nit se sa nekim uklapaš, niti moraš nekom nešto da se pravdaš, samo ti i kako ti hoćeš.
Da mogu, sutra bih otišla sama na vikend, trepnula ne bih.
buahjahahahaha pa sad si gore rekla kako ne mozes sama otici ni na par dana, imas pamcenje krace od zlatne ribiceSve se moze kad se hoce.
Sve se moze kad se hoce.
mozda ne smije od gazde potrositiNe, ja ne mogu, nemam para za to trenutno.
A ti nećeš, to je razlika.
)