- Poruka
- 9.958
Ili Žalosna Sovaja sam bio vinetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili Žalosna Sovaja sam bio vinetu
I gledala sve vesterne.."Sedam velicanstvenih","Dobar,los,zao","Tacno u podne","Obracun kod o.k.korala"Kalamiti Dzejn![]()
A, Bilo jednom na divljem zapadu?I gledala sve vesterne.."Sedam velicanstvenih","Dobar,los,zao","Tacno u podne","Obracun kod o.k.korala"![]()
Vjerovatno i taj,bilo je davno.A, Bilo jednom na divljem zapadu?
Jedan od boljih
Taj je vrhVjerovatno i taj,bilo je davno.
Juce sam gledala "Poslednjeg Mohikanca".
Pronasla sam se u njemu.![]()
Ali knjiga mi je nekako bolja.Taj je vrh
Uvek je knjiga bolja od filmaAli knjiga mi je nekako bolja.
Kako kad.Nekad i ekranizacija neke knjige bude odlicna,ali ovde mi je nesto falilo.Uvek je knjiga bolja od filma
Pa da,al to su deca.nemas svest o strahotama rata,ubijanja...ovo na slici su odrasli ljudiPa i deca se igraju kauboja i indijanaca
Izgleda.falilo ti je jos mohikanaca
Mozda su djeca u dusi.Pa da,al to su deca.nemas svest o strahotama rata,ubijanja...ovo na slici su odrasli ljudi
u pravu je smoki, uopste nisam razmisljao da su to odrasli ljudi... madqa bih se ja opet rado igrao partizana i nemaca, kauboja i indijanaca ne razmisljajuci o stvarnim zrtvama vec bih samo uzivao u borbiPa da,al to su deca.nemas svest o strahotama rata,ubijanja...ovo na slici su odrasli ljudi
Kod nas je to jednom bilo na onim glupim "tim bildinzima".Igrali se kauboja i indijanaca.u pravu je smoki, uopste nisam razmisljao da su to odrasli ljudi... madqa bih se ja opet rado igrao partizana i nemaca, kauboja i indijanaca ne razmisljajuci o stvarnim zrtvama vec bih samo uzivao u borbi
dobroe, sad bi mozda bila pokojnaKod nas je to jednom bilo na onim glupim "tim bildinzima".Igrali se kauboja i indijanaca.
Nisam ja ucestvovala,na zalost.![]()
dobroe, sad bi mozda bila pokojna
Kod nas je to jednom bilo na onim glupim "tim bildinzima".Igrali se kauboja i indijanaca.
Da.Ovo je jos bilo i najzabavnije.Терали су одрасле људе да изигравају мајмуне? Ја не бих отишла.
Plasticni pistolj na vodu
Aaa..ne bi...ne znas ti moje ratnicko iskustvo.
Znam i luk i strelu da napravim,a i da pucam iz plasticnog pistolja.![]()

Koje bi indijansko ime imalaKod nas je to jednom bilo na onim glupim "tim bildinzima".Igrali se kauboja i indijanaca.

Da,a bio je i neki sa onim strelicama sto se zalijepe.Plasticni pistolj na vodu![]()
Vjerovatno...ćorava kokošKoje bi indijansko ime imala![]()
Da.Ovo je jos bilo i najzabavnije.
Bilo je i debilnijih igara.Nisam isla,jer me nisu zvali,ali dolazak je bio obavezan.
Nikad mi nije jasno cemu je to sluzilo.Navodno,da se kolege medjusobno upoznaju i druze.
Kao da se nismo mogli upoznati u nekoj kafani.![]()
Menjaj ime. Nije bilo kokosaka u preriji. Mozda neki fazanVjerovatno...ćorava kokoš![]()

Ali stvarno je debilno.Mislim da bih imala otpor da sam u tome ucestvovala.Nesto ne mogu da radim nesto glupo,kad bas znam da je glupo.Дебилизам увезен са запада. Наш народ све копира као да је малоуман.