Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi, trebalo bi da budem neka tešk pedanterija koja obožava da bude obožavana u što širem krugu ljudi, voli da se eksponira i uvek bude u centru pažnje, a čista sam suprotnost.
Jedino što jesam tvrdica, volim slatke parice, ne volim ljude, osim svojih, njih obožavam i sve bih dala za njih ali ni ne očekujem ništa manje za uzvrat.

Vidi, trebalo bi da budem neka tešk pedanterija koja obožava da bude obožavana u što širem krugu ljudi, voli da se eksponira i uvek bude u centru pažnje, a čista sam suprotnost.
Jedino što jesam tvrdica, volim slatke parice, ne volim ljude, osim svojih, njih obožavam i sve bih dala za njih ali ni ne očekujem ništa manje za uzvrat.
Најближи лав ми је сестра. Није жељна пажње и признања, напротив. Толико је лапа а није свесна тога уопште. Толико је скромна. врло је правична и емпатична. И затворена је. Тешко ће поделити емоције. Није циција али је економична, неће трошити на глупости.
Једина мана јој је што је лаковерна. Када се шалиш, мораш то да нагласиш, све схвата озбиљно. И има огроман страх од бола, зубара, лекара,... Али упркос томе редовно даје крв :heart:

Најближи лав ми је сестра. Није жељна пажње и признања, напротив. Толико је лапа а није свесна тога уопште. Толико је скромна. врло је правична и емпатична. И затворена је. Тешко ће поделити емоције. Није циција али је економична, неће трошити на глупости.
Једина мана јој је што је лаковерна. Када се шалиш, мораш то да нагласиш, све схвата озбиљно. И има огроман страх од бола, зубара, лекара,... Али упркос томе редовно даје крв :heart:

Svi lavovi koje znam su užasno empatični, osim moje tetke, al ok, ona je Luj :lol:

Значи, ако се окупимо, напијемо се код куће, па онда на дружење са Смоквом.

Il ponesemo vodku u torbi, ostavimo torbu da visi sa unutrašnje strane kabine u wcu a mi se samo smenjujemo.
Mislim, ja sam od tih generacija, dobiješ 50 din za jedno piće i taksi, kupiš litru i ideš pešice :lol:

Не знам ни ја да скијам. То ме не би спречило да седнем на клиска :lol:
Ali vozis rolere, vjerovatno i klizas. Mogla bi da naucis.
Ja imam problem sa svakom nestabilnom podlogom, pokretne stepenice su mi horor, odlazak na splav nestabilnim pontonom, klizanje ne treba ni pominjati. Moj povratak iz centra ledene sale pionira do izlaza je bilo bolno gledati. Zato nemam iluziju kako bih mogla da skijam. Iako sam se uredno lomila sa onih slicura od pivskih gajbi. Ali sankanje...o bo za vam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back