Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.291
Ти си јарац?
To mi je dete

Ja sam lav-devica kojem uvek sve omaše, ni u jednom horoskopu se nikad nisam pronašla.
Rekla bih jer su horoskopi sranje ali moj žmu je škorpij tako da ipak...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си јарац?

Мислим да су девице, бар мушкарци, тотално породични и одани. Моје искуство је бар такво.To mi je dete
Ja sam lav-devica kojem uvek sve omaše, ni u jednom horoskopu se nikad nisam pronašla.
Rekla bih jer su horoskopi sranje ali moj žmu je škorpij tako da ipak...![]()
jesamТи си јарац?

))Најближи лав ми је сестра. Није жељна пажње и признања, напротив. Толико је лапа а није свесна тога уопште. Толико је скромна. врло је правична и емпатична. И затворена је. Тешко ће поделити емоције. Није циција али је економична, неће трошити на глупости.Vidi, trebalo bi da budem neka tešk pedanterija koja obožava da bude obožavana u što širem krugu ljudi, voli da se eksponira i uvek bude u centru pažnje, a čista sam suprotnost.
Jedino što jesam tvrdica, volim slatke parice, ne volim ljude, osim svojih, njih obožavam i sve bih dala za njih ali ni ne očekujem ništa manje za uzvrat.

Ne znam da skijam niti bih mogla nauciti ali toliko silno zelim da se sankam, grudvam...ja nisam napeta, naprotiv
osim upaljenih misica, kod mene sve opusteno i lepo, petak je i sledece nedelje idem na zimovanje![]()

ja bi trebalo da sam stipsa i bolesna cistunica a sve sam samo to nisam![]()

Најближи лав ми је сестра. Није жељна пажње и признања, напротив. Толико је лапа а није свесна тога уопште. Толико је скромна. врло је правична и емпатична. И затворена је. Тешко ће поделити емоције. Није циција али је економична, неће трошити на глупости.
Једина мана јој је што је лаковерна. Када се шалиш, мораш то да нагласиш, све схвата озбиљно. И има огроман страх од бола, зубара, лекара,... Али упркос томе редовно даје крв![]()

aj za dve nedelje imas novu sansuNe kasnim, bila sam tad. Nego sam mislila da slavi opet.![]()
Не знам ни ја да скијам. То ме не би спречило да седнем на клиска![]()

hahaha dobro je da nisam jedinaIsto kao i moja sekana, isto, znaci da su vas preslikali![]()

tvoja tetka ko moj co'ekSvi lavovi koje znam su užasno empatični, osim moje tetke, al ok, ona je Luj![]()

Значи, ако се окупимо, напијемо се код куће, па онда на дружење са Смоквом.Šetala bih dok ne padnem s nogu a onda sela na kuvano vino, al da smokva ne vidi![]()
hahaha dobro je da nisam jedina
nista me ne zulja kao pare u novcaniku, racionalnost nula![]()

И јарчеви, сви које знам (сем оног који ме је направиоhahaha dobro je da nisam jedina
nista me ne zulja kao pare u novcaniku, racionalnost nula![]()
) су привржени породици. Вредни и све вуку у кућу. Као и девице.potpuno je razumemStan u večitom haosu, ona tome ne pridaje značaj, dok se sudovi ne obruše na njih, dva umetnika se našla.
O parama tek ne bih, jer umetnici![]()

ja sam jarac/devicaИ јарчеви, сви које знам (сем оног који ме је направио) су привржени породици. Вредни и све вуку у кућу. Као и девице.

Значи, ако се окупимо, напијемо се код куће, па онда на дружење са Смоквом.

Ali vozis rolere, vjerovatno i klizas. Mogla bi da naucis.Не знам ни ја да скијам. То ме не би спречило да седнем на клиска![]()
pametno zborismene parice nikad nisu interesovale, samo paretine. da mi neko da 10000e sada ne bi se obradovao. ali 50000 bi me vec malo cacnulo))
samo velike pare..mada kada nema velikih dobre su i male
karakter je karakter 
potpuno je razumem![]()