tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Joj videla samNe mogu da se nacudim zrelim obrazovanim zenama koje na fejsu na slike tipa ako zelis isusa u svome domu napisi amin.i one pisu amin![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj videla samNe mogu da se nacudim zrelim obrazovanim zenama koje na fejsu na slike tipa ako zelis isusa u svome domu napisi amin.i one pisu amin![]()

Isto, ja sa fejsa cim se sa nekim oko neceg bitnog ne slazem brisem sa fb liste i ona mi sve lepo i sa svima se slazemNe mogu da se nacudim zrelim obrazovanim zenama koje na fejsu na slike tipa ako zelis isusa u svome domu napisi amin.i one pisu amin![]()

amen!Joj videla sam![]()

sigurno si umorna, upalila si bojler, skuvala kafu, ukljucila belo, isla do radnje..odmoriПитајте и мене како сам.

sigurno si umorna, upalila si bojler, skuvala kafu, ukljucila belo, isla do radnje..odmori![]()

ja ovo nisam videla na fejsuNe mogu da se nacudim zrelim obrazovanim zenama koje na fejsu na slike tipa ako zelis isusa u svome domu napisi amin.i one pisu amin![]()

ja to vidim po nekim grupama, srecom nikog sa liste prijatelja, koja je inace mala, mozda zatoja ovo nisam videla na fejsu
izgleda se ne druzim sa zrelim obrazovanim zenama
ili sam ih do sada sve izbacila sa liste prijatelja![]()

kako si, seceru?Питајте и мене како сам.
kako si, seceru?
Uuuuu pretis da zahebes onaj kvinsin postЧим тебе видим одмах сам одлично.

Чим тебе видим одмах сам одлично.

mrtva trkaUuuuu pretis da zahebes onaj kvinsin post![]()

mrtva trka![]()
popijte kafu i ostav!Председниче и главни команданте оружаних снага, дан може почети! (:Воолин![]()

mislim da ipak vodim, bar malomrtva trka![]()
onaj sliht je ne nad je biv 
nije da nijemislim da ipak vodim, bar maloonaj sliht je ne nad je biv
![]()