електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
nije dosada....ne moze godinama da bude dosada, kad ja imam i previse posla i premalo vremena.
Та се реченица није односила на тебе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije dosada....ne moze godinama da bude dosada, kad ja imam i previse posla i premalo vremena.
iskreno, jesam...gledam ispod oka u kesuVidim i ti si se uvredila zbog keksa![]()

iskreno, jesam...gledam ispod oka u kesu![]()

razmislicu o tvom predloguap.pojedi ih sve da.se.resis bede.![]()

vidis kako si tupava, da ne izigravas nadurenu tetku, sad bi se ebala a ne brojala ovciceLegla sam besno da spavam al mi se ne spava.
Jbg![]()
Kasno.vidis kako si tupava, da ne izigravas nadurenu tetku, sad bi se ebala a ne brojala ovcice

upamti za sledeci putKasno.![]()

Pa okacila sam malo prePogledajte prilog 839494
Vidis da je ovo skroz desno po komadu koji je tezak 26 gr
)kako ono kazu, vans traj blek...Znači, na pamet mi neće pasti da jedem više čajne kolutiće, ako sam ih ikad i jela
Ako grešim, bolje onda čokoladno da grešim![]()
)))jeste, sopuni su ugljenih hidrata. ono prvo su masti, pa zasicene masti
onda ukupno uh, od toga koliko secera (ostalo je skrob koji se na kraju pretvori u secer)
ono 6,6 tjah 1,7 su vrv proteini.
poslednje ne znam sta je..mozda so?
Been there, done thatkako ono kazu, vans traj blek...![]()
)))

Језиво је што се ово из филма дешава редовно. И нико не одговара.
Човек против нечовека.Филм је претужан. Мали човек против система.
Srećan rođendan tvom lepom dečakuI tako, rodih ja Vučića pre skoro pa četiri godine, u ovo vreme beše hladni januar okovan ledom.
Davide, reci lopatica, lopaticaaa I tako, jedva ga uslikah da liči na dete a ne na prvorođenog, iz nekog razloga![]()
Jel to rođendan velikom dečaku?I tako, rodih ja Vučića pre skoro pa četiri godine, u ovo vreme beše hladni januar okovan ledom.
Davide, reci lopatica, lopaticaaa I tako, jedva ga uslikah da liči na dete a ne na prvorođenog, iz nekog razloga![]()