Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG-20201108-WA0034.jpeg

Bila sam vredna.
Kupila sam danas tv. Povezala sa wi fi i kompom. Prevrnula komplet dnevnu. Brisala. Razmestala. Bacala. I zadovoljna sam novim razmestajem. I sve me boli hehehe. I sad odmor 😂

Pogledajte prilog 794970

Bila sam vredna.
Kupila sam danas tv. Povezala sa wi fi i kompom. Prevrnula komplet dnevnu. Brisala. Razmestala. Bacala. I zadovoljna sam novim razmestajem. I sve me boli hehehe. I sad odmor 😂
kako tvoje zavjese prezivjese macku, a moje izgledaju ko haljina za mumijinu nevjestu? :sad2:

Oami tvoje su prezivljavale macku, tj v
Al sijamsku krv retko koje zavese prezive : ))
e, da
vuka zavjese ne zanimaju u zivotu iako je modno osvjesten u odnosu na ovog malog sijamskog gedzu :lol:

za zavjese jos nemam rjesenje
mislila sam rimske zastore, al frka me da ce biti premalo svjetla
mozda ih stavim izvana na kraju
sa terase da ih navlacimo ahahahaha

Pogledajte prilog 794970

Bila sam vredna.
Svaka cast!meni je muz rekao da ne sme ni da umre jer meni se daljinac pokvari svaka dva dana i ne umem da vratim na sliku.doduse meni i cepanicu ako das,prestane da radi

Svaka cast!meni je muz rekao da ne sme ni da umre jer meni se daljinac pokvari svaka dva dana i ne umem da vratim na sliku.doduse meni i cepanicu ako das,prestane da radi
Pa zvala sam bivseg muza da mi pomogne jer se ne razumem al nema vremena pa me ispalio. I onda sam sama, sta cu.
A da nisam sad razmestila sve, tacno bi. Me zivciralo a pocinjem ooet u koroni da radim i necu biti ni za *****, da izvinite

Preziveze je. Ali tv ne znam da li ce.
Krele se malopre zaletela iz spavace sobe kao torpedo, i bam u tv.
Srecom nije sjebala nista.
Al sto voli tako da leti, udavicu je
tako se vuk zaletio kad smo mijenjali katodnjaka za flat
i ostao presamicen posred zmuovog novog prijatelja od 42 incha
mislim da negdje imam i fotku
macijeg dupeta kako visi s ekrana :lol:

Ja ne umem da baratam daljinskim. Od silne upotrebe, sve oznake su se izbrisale. Nemam pojma ni gde se menjaju programi, ni pojačava, utišava... Ako mi ostave uključen tv i odu, ja ga isključim.
Jao strasno :rotf:
Mi imamo dva,jedan za tv,drugi za risiver
I ja malo malo pa ne gledajuci pokusam da promenim program sa tim od tv i slika nestane i posle ne umem da vratim iako mi je sto puta objasnjeno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back