Volela bih ako mi nalazi na kontroli ne budu loši i ako uspem da prodam stan.Планираш у ЦГ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volela bih ako mi nalazi na kontroli ne budu loši i ako uspem da prodam stan.Планираш у ЦГ?

Eno probija ono gomno kojim smo prskali zid kroz boju, izgleda kao da pada kiša po njemu![]()
vrv je tu mokro. mozda curi od komsija gore?

Podlogu pre krečenja ste trebali staviti. A da prelepite tapete ili tanki stiropor ?Ma ne curi, to je curio Savo dok smo prskali, verovatno je trebalo da prebrišemo posle il nešto, ali moj žmu je čovek koji tajnu zna![]()
Podlogu pre krečenja ste trebali staviti. A da prelepite tapete ili tanki stiropor ?
Prekjuče rođak plivao u moru u cg, okačio na fejs....hm...inače pošten čovek, ne laže, ko da nije CG, al stvarno odskače od sredine. Nači, plivao jeste.Volela bih ako mi nalazi na kontroli ne budu loši i ako uspem da prodam stan.
Pogledajte prilog 794970
Bila sam vredna.
Kupila sam danas tv. Povezala sa wi fi i kompom. Prevrnula komplet dnevnu. Brisala. Razmestala. Bacala. I zadovoljna sam novim razmestajem. I sve me boli hehehe. I sad odmor![]()
Pliva i moj zet svaki dan, navikao je porastao je uz more prija mu.Prekjuče rođak plivao u moru u cg, okačio na fejs....hm...inače pošten čovek, ne laže, ko da nije CG, al stvarno odskače od sredine. Nači, plivao jeste.
kako tvoje zavjese prezivjese macku, a moje izgledaju ko haljina za mumijinu nevjestu?Pogledajte prilog 794970
Bila sam vredna.
Kupila sam danas tv. Povezala sa wi fi i kompom. Prevrnula komplet dnevnu. Brisala. Razmestala. Bacala. I zadovoljna sam novim razmestajem. I sve me boli hehehe. I sad odmor![]()

Oami tvoje su prezivljavale macku, tj vkako tvoje zavjese prezivjese macku, a moje izgledaju ko haljina za mumijinu nevjestu?![]()
ja bi tu navukla, kvarno, sloj onog kupatilskog knaufa, kad budem krecila prije prodaje : )Eno probija ono gomno kojim smo prskali zid kroz boju, izgleda kao da pada kiša po njemu![]()
((e, daOami tvoje su prezivljavale macku, tj v
Al sijamsku krv retko koje zavese prezive : ))

Svaka cast!meni je muz rekao da ne sme ni da umre jer meni se daljinac pokvari svaka dva dana i ne umem da vratim na sliku.doduse meni i cepanicu ako das,prestane da radiPogledajte prilog 794970
Bila sam vredna.
Bas cudno.u petrovcu plivaju stranci,domaci udju par puta u toku leta i smore sePliva i moj zet svaki dan, navikao je porastao je uz more prija mu.
Preziveze je. Ali tv ne znam da li ce.kako tvoje zavjese prezivjese macku, a moje izgledaju ko haljina za mumijinu nevjestu?![]()
Pa zvala sam bivseg muza da mi pomogne jer se ne razumem al nema vremena pa me ispalio. I onda sam sama, sta cu.Svaka cast!meni je muz rekao da ne sme ni da umre jer meni se daljinac pokvari svaka dva dana i ne umem da vratim na sliku.doduse meni i cepanicu ako das,prestane da radi
tako se vuk zaletio kad smo mijenjali katodnjaka za flatPreziveze je. Ali tv ne znam da li ce.
Krele se malopre zaletela iz spavace sobe kao torpedo, i bam u tv.
Srecom nije sjebala nista.
Al sto voli tako da leti, udavicu je

Jao strasnoJa ne umem da baratam daljinskim. Od silne upotrebe, sve oznake su se izbrisale. Nemam pojma ni gde se menjaju programi, ni pojačava, utišava... Ako mi ostave uključen tv i odu, ja ga isključim.