Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А шта радим?
Пијем кафу. Можда ми се колега придружи. До тада се радујем петку. Па још сунчаном.
И некој шетњи вечерас држећи за руку неког ко ми значи :heart: па можда и чаша вина и дељење једне пице, чисто да будемо лагани и касније :rumenka:

А шта радим?
Пијем кафу. Можда ми се колега придружи. До тада се радујем петку. Па још сунчаном.
И некој шетњи вечерас држећи за руку неког ко ми значи :heart: па можда и чаша вина и дељење једне пице, чисто да будемо лагани и касније :rumenka:
Ako oćeš nekad sa mnom na pizzu, samo da znaš da sam na autofqgiju...ne jedem posle 6.
Zezam na forumu mame koje plaču kad sam gladan (:

Jel si dala otkaz ili radis od kuce? Nesto sam propustiila

Nisi ništa propustila, još se ne zna ništa :lol:
Moja šefica ima običaj da govori tri različite stvari a uradi sedamnaestu.
Tako da, do kraja oktobra otprilike ne znam šta će biti do kraja.
Što se mene tiče, dala sam otkaz, dala sam im rok od mesec dana, mislim da sam do kraja ispala korektna i to je to.
Ona stalno vrti neke priče gde ću ja raditi malo od kuće malo ovako, ali pola radnog vremena a i to kako mi odgovara, a ja samo vičem da da :lol:

Nisi ništa propustila, još se ne zna ništa :lol:
Moja šefica ima običaj da govori tri različite stvari a uradi sedamnaestu.
Tako da, do kraja oktobra otprilike ne znam šta će biti do kraja.
Što se mene tiče, dala sam otkaz, dala sam im rok od mesec dana, mislim da sam do kraja ispala korektna i to je to.
Ona stalno vrti neke priče gde ću ja raditi malo od kuće malo ovako, ali pola radnog vremena a i to kako mi odgovara, a ja samo vičem da da :lol:
nije lako biti direktor. al nije lako ni ne biti!

Не могу горе да прокоментаришем твоје шмрцкање.
И ја слично. Цмиздрим на песму, дирне ме бус деце на екскурзији у граду, или бака и деда који једва ходају а држе се за руке и помажу (последњи пут у бусу, стара баш жена хоће да уђе али моли возача да причека јер је деда спор и треба му још времена док стигне :heart: ), или се самосажаљевам па плачем над судбом клетом :lol: али се брзо опасуљим,... И тако...
Али када је нешто озбиљно, онда сам трезвена и сталожена. Могу се расплакао тек када све прође.
Деду сам обожавала. А још се нисам исплакала.
А 10-ак година пре гледам филм са К. Иствудом, нека радња и затвору, он до паса го, оригинал и тело и фаца мој деда када вуче воду да залива паприку :heart: И ту суза сузу стиже. А он тада, жив, здрав, гризе ту паприку и крцка лешнике са свим својим зубима у глави :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back