Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Vjerujemodrugari, da vas pitam nesto
da li mi verujete
mislim o onome sto pisem, kad napisem nesto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerujemodrugari, da vas pitam nesto
da li mi verujete

pa kad je pacer uzeo uzego i useceren... treba livadski tecan svez ko od mog rodje iz belanovice... taj ti milina da osecas ko pilingОвај мој романтик ме једном мазао медом. Нисам ни знала чиме јер ми је везао очи. Ни лизање ни рибање то не може скинутиМислим се, сада када се залепим за постељину, па тргнем, ни пилинг ни депилацијa ми неће требати
![]()

Pa nisam mislila bukvalno. Nego uopste, umuljano telo u hranukako mozes zamisljati nekog sa foruma??? ja vala nikad ne pomislim na nekog odavde, osim na neke koje znam i privatno
pusti ti njegaPa nisam mislila bukvalno. Nego uopste, umuljano telo u hranu

ja sam samotako guzio prvih mjesec dana, mali bio kod bake, znaci kokishka djecacipa sta mogu kad licim na miki rurkija a bila i korona od 9ipo nedelja celibata![]()
)))

Mi otvaramo 2 nova hotela
Sad zamislite da nekome morate da kazete za svaku stvar koja se kupuje i koristi od spajalice do kreveta i cetke za wc- sta je, koliko je, koja je sku od proizvodjaca, koji je sku u nasem sistemu, weblink do slike, koliko toga treba i sve to 100% bez greske
Cujemo se za pola godine![]()

Znaci nema seksaMi otvaramo 2 nova hotela
Sad zamislite da nekome morate da kazete za svaku stvar koja se kupuje i koristi od spajalice do kreveta i cetke za wc- sta je, koliko je, koja je sku od proizvodjaca, koji je sku u nasem sistemu, weblink do slike, koliko toga treba i sve to 100% bez greske
Cujemo se za pola godine![]()
samo na seks mislisZnaci nema seksa
Sasvim suprotnosamo na seks mislis
)))
)
ne verujem ti vise nistadrugari, da vas pitam nesto
da li mi verujete