stugots
Čovek
- Poruka
- 37.259
Za papu? Ili ‘nako?
Нако, да вас испоштујем. Новог папу не гледам, имам политику да не гледам серије које нису завршене.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za papu? Ili ‘nako?
Mislim da sam pisala da moja mladja cerka ova sto se neki dan porodila ima migrenu od svoje 10-e godine. Isli smo na raznorazne preglede, kobtrole kod najboljih lekara u to vreme koji su radili na institutu majka ibdete. Terapija je bila dva meseca magnezijum pa jedan pauza. I to po jedna sumeca dnevno. Dok sam ja mogla i imala uticaja na to, pila je, svela te bolove na dan ili dan ipo,;sto je u odnosu na pet dana bio uspeh. Za bol joj je receno cim oseti da popije Brufen od 400, da nema sta da ceka, jer u protivmnom ni puna kutija nece pomoci.Nisam, ne znam sta je to, kakve kapi
Imam jace lekove kod sebe ali njih bas stedim, pijem kad ne mogu da izdrzim
Jer imam i migrene i moram da se uklapam a da ne preteram
Do pemzije
A onda planiram red veselica, red protivbolovnih lekova, red martinija i bog da me vidi
Znaci Naproksen, ajd i to cu probati. Hvala Macko.Krkin a kod nas Hemofarm pravi Naproksen. Antiinflamatorno deluje, NSAIL..
može kod bola u vratu i ledjima.
Isto je samo vrvtno jeftinije, i proveri od koliko je mg Naproksen.Znaci Naproksen, ajd i to cu probati. Hvala Macko.
Jel svadba na primorju ili u Pg?![]()
Odličan. Imamo kod kuće pacijenta koji pati od sinusa tačnije umire svaki put se sa dušom rastaje i samo mu Cinnabsin pomaže. Homeopatski, ima u svakoj apoteci. Bez toga nismo. On za sinuse i rinitis a Tonzilotren za grlo kad zaboli.Koji je sad taj?
Ne znam nisam bila, popularnonje, znaci finoIsto je samo vrvtno jeftinije, i proveri od koliko je mg Naproksen.
u Pg, na Imanju Knjaz. Kakvo je to mesto?
na kompu, završila je sinoć, sve u cugu, nisam mogla da stanemMi odgledali 4 tj prvu sezonu valjda. Gde gledaš? Na HBO ili na Netflixu?
Pije li neko Amigran?Naproksen i moja sestra pije za migrene.
I magnezijum i b kompleks i ne znam šta još
Pije li neko Amigran?
Meni je to kolega savjetovao kad sam proslog mjeseca mislila da cu da umrem od bola. On pije cim osjeti bol I ne razvije mu se dalje.
Meni defrinol fotre malo umrtvi osjecaj, bar mi mucninu smanji I ostane da boli u pozadini.
Meni su isto vezane za hormone, javljaji se samo nekoliko dana prije nego cu dobiti I drze par dana.Pije i amigran, ali njoj to sve slabo pomaže jer mislim da su joj migrene na hormonalnoj bazi, ulazi u perimenopauzu,pa verujem da je od toga.
Bila je i kod neurologa i na mr i uopšte ne mogu ništa da utvrde :-/
ja sam ga pila pre 20 god, tada su ga lekari prepisivali msm da je bio jediniPije li neko Amigran?
Meni je to kolega savjetovao kad sam proslog mjeseca mislila da cu da umrem od bola. On pije cim osjeti bol I ne razvije mu se dalje.
Meni defrinol fotre malo umrtvi osjecaj, bar mi mucninu smanji I ostane da boli u pozadini.
Pa koliko sezona ima?na kompu, završila je sinoć, sve u cugu, nisam mogla da stanem
Исто коштају, наравно, по мг активне супстанце. Уосталом, ради се о јевтиним лековима, па није ни битно. Међутим, због препорученог дозирања код стања акутне мигрене, боље је узети Naproksen HF (375мг). Две таблете одједном, па после пола часа, ако треба још једна. Ако узмеш Nalgesin Forte (550мг), мораш да дозираш једну и по таблету плус пола таблете за 30 минута, а за филм таблете није препоручљиво да се ломе.Znaci Naproksen, ajd i to cu probati. Hvala Macko.
Jel svadba na primorju ili u Pg?![]()
Postoji Nalgesin i od 275mg. Ja sam ga pila zbog bola u lumbalbom delu ledja i pomagao je. Migrenu nemam ja,samo mi jos ona faliИсто коштају, наравно, по мг активне супстанце. Уосталом, ради се о јевтиним лековима, па није ни битно. Међутим, због препорученог дозирања код стања акутне мигрене, боље је узети Naproksen HF (375мг). Две таблете одједном, па после пола часа, ако треба још једна. Ако узмеш Nalgesin Forte (550мг), мораш да дозираш једну и по таблету плус пола таблете за 30 минута, а за филм таблете није препоручљиво да се ломе.
ovo je druga, ako nisi pogledaj prvu, da pokupiš radnjuPa koliko sezona ima?