Sta trenutno radis? 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam, ne znam sta je to, kakve kapi
Imam jace lekove kod sebe ali njih bas stedim, pijem kad ne mogu da izdrzim
Jer imam i migrene i moram da se uklapam a da ne preteram
Do pemzije
A onda planiram red veselica, red protivbolovnih lekova, red martinija i bog da me vidi
Mislim da sam pisala da moja mladja cerka ova sto se neki dan porodila ima migrenu od svoje 10-e godine. Isli smo na raznorazne preglede, kobtrole kod najboljih lekara u to vreme koji su radili na institutu majka ibdete. Terapija je bila dva meseca magnezijum pa jedan pauza. I to po jedna sumeca dnevno. Dok sam ja mogla i imala uticaja na to, pila je, svela te bolove na dan ili dan ipo,;sto je u odnosu na pet dana bio uspeh. Za bol joj je receno cim oseti da popije Brufen od 400, da nema sta da ceka, jer u protivmnom ni puna kutija nece pomoci.
Na moju zalost ona se odavno ne drzi tog programa. Glava kad je zaboli ne zna kad ce prestati. Ako spomenem ovo svaki put dodjemo do svadje jer je njoj dosadilo da to pije..i tako, a da je slusala mizdq bi danas zivela bez bola. Dusa me boli kad vidim koliko vas se bori sa tim uzasnim bolovima i uvek trazim sta moze olaksati. U uputstvu za Nalgesin bas stoji da se geoma dobro pokaxao kod migrenoznih bolova. Ona sada doji pa ne moze a ti ako budes probala javi jel pomoglo.

Od jutros me boli kuk, ustvari nije kuk nego ona jedna tacka na levoj strani zadnjice, pa ide bol u pitkolenicu ali se ne spusta u palac. Boli to mesto i potkolenica oa se siri na ris stopala.
To je to kad ja njima mladima ne mogu da objasnim da mi je deviji krevet premek i da mi to neodgovara. Njima zao "da se lomim u dnevnoj" a meni odgovara jer je tvrdja podloga. Hbg nisam ni ja razumela kad sam mogla da spavam bilo gde bez bola, mladost to teze kapira.
Popila toplu vodu sa lumunom, smuckala nes i cutim. Svi spavaju. Beki je nocas zezao majku.

Pije li neko Amigran?
Meni je to kolega savjetovao kad sam proslog mjeseca mislila da cu da umrem od bola. On pije cim osjeti bol I ne razvije mu se dalje.
Meni defrinol fotre malo umrtvi osjecaj, bar mi mucninu smanji I ostane da boli u pozadini.

Pije i amigran, ali njoj to sve slabo pomaže jer mislim da su joj migrene na hormonalnoj bazi, ulazi u perimenopauzu,pa verujem da je od toga.
Bila je i kod neurologa i na mr i uopšte ne mogu ništa da utvrde :-/

Ja s
Pije li neko Amigran?
Meni je to kolega savjetovao kad sam proslog mjeseca mislila da cu da umrem od bola. On pije cim osjeti bol I ne razvije mu se dalje.
Meni defrinol fotre malo umrtvi osjecaj, bar mi mucninu smanji I ostane da boli u pozadini.
ja sam ga pila pre 20 god, tada su ga lekari prepisivali msm da je bio jedini
I jeste fora da popijes cim osetis da krece jer migrena bas karakterisricno pocinje
Da ne cekas da se razvije jer posle bude kasno

ja reko zalutala na zdravlje :malav:
sinoc sam uhvatila reprizu prve epozode nvog pape. ja volim malkovica jos iz opasnih veza i dobro mu lezi ova uloga. mladi papa je pre par godina bio pravo osvezenje u serijama, a ovaj nastavak mi deluje nekako isforsirano da bude neobicno, previse se trude.
najjaci lik je kardinal Voiello , pasionirani fudbalski fan :lol:

Znaci Naproksen, ajd i to cu probati. Hvala Macko.
Jel svadba na primorju ili u Pg? :)
Исто коштају, наравно, по мг активне супстанце. Уосталом, ради се о јевтиним лековима, па није ни битно. Међутим, због препорученог дозирања код стања акутне мигрене, боље је узети Naproksen HF (375мг). Две таблете одједном, па после пола часа, ако треба још једна. Ако узмеш Nalgesin Forte (550мг), мораш да дозираш једну и по таблету плус пола таблете за 30 минута, а за филм таблете није препоручљиво да се ломе.

Исто коштају, наравно, по мг активне супстанце. Уосталом, ради се о јевтиним лековима, па није ни битно. Међутим, због препорученог дозирања код стања акутне мигрене, боље је узети Naproksen HF (375мг). Две таблете одједном, па после пола часа, ако треба још једна. Ако узмеш Nalgesin Forte (550мг), мораш да дозираш једну и по таблету плус пола таблете за 30 минута, а за филм таблете није препоручљиво да се ломе.
Postoji Nalgesin i od 275mg. Ja sam ga pila zbog bola u lumbalbom delu ledja i pomagao je. Migrenu nemam ja,samo mi jos ona fali :mrgreen: vec moja cerka od svoje 10-e godine muku muci sa njom :(

Ја сам у недељу имала тааакву главобољу. Мада, и сама себи набијам тензију, трудим се да потиснем а само изађе :( И таблета, сан, секс, јело... Ништа није помогло. А до пре 2 године нешто од тога дефинитивно је деловало. Оматорила сам. Отишла на концерт са главобољом, тамо се распиштољила и заборавила, чим се завршио опет. :(

Gde ste narkomani? :lol:
Pa Srbija je stvarno idealna zemlja za farmaceutske industrije, sudeci koliko se lopatom piju lekovi. :lol:

Trenutno imam 10 min da preletim krstu pa cu da kuvam rucak, rucamo u 12h i dete u skolu, imaju neke dodatne, pre casova, vezbaju za sv.Savu a ja cu na masazu, pa posle po drugo dete, popodne na rodjendan... i tako
Zivot je lep
Pa jos sunce vec danima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back