Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ја сланину и чварке. Фине чварке могу без хлеба, као кикирики :lol: Aли ја волим и лук, све лукове :rumenka:
a ja recimo obozavam svarglu (koju niko ne podnosi) ali cvarke nikako..nekako mi je muka od njih :)

ja sam tako naopako nasadjen..ja obozavam i belu dzigericu (ne bele bubrege da neki saljivdzija posle ne pita) :) ali zato crnu ne mogu ni da liznem..smeta mi njen "brasnjav" ukus...

a ja recimo obozavam svarglu (koju niko ne podnosi) ali cvarke nikako..nekako mi je muka od njih :)

ja sam tako naopako nasadjen..ja obozavam i belu dzigericu (ne bele bubrege da neki saljivdzija posle ne pita) :) ali zato crnu ne mogu ni da liznem..smeta mi njen "brasnjav" ukus...
Ја шварглу, крвавицу, шкембиће и пихтије никада нисам пробала.
Пре бих јела, и верујем са задовољством, неке печене, хрскаве бубе.

А џигерица... Јако волим оно што сличи паприкашу, динстано на пуно лука, у тамном сосу, има и џигерице. Прави се када се кољу свиње.

Што би моја другарица рекла- сваки разговор са тобом се заврши или причом о храни или причом о сексу. Дакле! :lol:

e sto si krvavice dobre da samo znas..obavezno probaj.....ali njih na zalost nema u prodaji..tesko ih je naci....
skembici..sta znam..pohovani mi se ne dopadaju, a oni u corbi su ukusni ali brate..kao predjelo..ja sam gladan posle tanjira njih :)

pihtije sam dugo izbegavao..delovale su mi kao zemljotres :D
i onda sam ih na jednoj slavi probao na nagovor osobe koja ih je pravila....i nisu bile lose.i kd odem tamo uvek uzmem neko parce...ali to zavisi i od cega se prave..da li domacin/domacica stede u materijalu ili ih prave bogato...

a za dobru svarglu...ubijam z:mrgreen:

А џигерица... Јако волим оно што сличи паприкашу, динстано на пуно лука, у тамном сосу, има и џигерице. Прави се када се кољу свиње.

Што би моја другарица рекла- сваки разговор са тобом се заврши или причом о храни или причом о сексу. Дакле! :lol:
I ja obozavam taj paprikas.jeli smo ga na uzas mojih sestara i za moje devojacko vece :lol:
Nije bilo pravo devojacko vece,nego noc pre svadbe,mojima stigli prasici zaklani,oni ih odneli u pecenjaru,a od ostalog napravili divan paprikas
Inace i komsije koje kolju nam uvek posalju serpicu tog paprikasa

I ja obozavam taj paprikas.jeli smo ga na uzas mojih sestara i za moje devojacko vece :lol:
Nije bilo pravo devojacko vece,nego noc pre svadbe,mojima stigli prasici zaklani,oni ih odneli u pecenjaru,a od ostalog napravili divan paprikas
Inace i komsije koje kolju nam uvek posalju serpicu tog paprikasa
Е, то.
Још је слађе када ти проследе комшије. Шерпицу тога, тањир врућих чварака и свежу кобасицу за јујутру за доручак :)

to ej moja baba spremala
dzigerica bela, crna, bubrezi, creva dinstana na luku, pa sa zacinima
kao dete nisam uspela to da savladam..bilo mi je prejako
ne znam kako bih danas reagovala
a dimljena crevca sam obozavala
mislim da mi je tesko padala crna dzigerica i bubrezi

to ej moja baba spremala
dzigerica bela, crna, bubrezi, creva dinstana na luku, pa sa zacinima
kao dete nisam uspela to da savladam..bilo mi je prejako
ne znam kako bih danas reagovala
a dimljena crevca sam obozavala
mislim da mi je tesko padala crna dzigerica i bubrezi
Нисам сигурна да има цревца, мада могуће. Нисам ја никада правила. А све буде некако кашасто и просто мораш да мацкаш хлеб у то. А стварно је мљац!

А што се џигерице тиче, и када се једе роштиљ, ја највише волим њу у сланини.

Нисам сигурна да има цревца, мада могуће. Нисам ја никада правила. А све буде некако кашасто и просто мораш да мацкаш хлеб у то. А стварно је мљац!

А што се џигерице тиче, и када се једе роштиљ, ја највише волим њу у сланини.
pa da, sitno sitno isecka sve i sve se stopi sa onim lukom
oni su to spremali naravno na svinjskoj masti, pa kad se ohladi nekad je moglo da se sece, a nekad da se maze zavisi od toga koliko gusto napravi
ja nisam volela ni jednu ni drugu verziju, i plakala sam svaki put kad mi sipaju u tanjir kao probaj
probala sam i uzas :lol:
u sustini smetala mi je dzigerica i njen ukus, ni danas je ne volim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back