гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Nego domacici da kazem,sad su jos vise snizeni oni tiganji u lidlu.uzela sam u ruku,to je bas tesko posudje.uzela bih,ali meni je 28 cm malo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego domacici da kazem,sad su jos vise snizeni oni tiganji u lidlu.uzela sam u ruku,to je bas tesko posudje.uzela bih,ali meni je 28 cm malo

Jbg,s godinama se i prohtevi povecali ...

И ја сланину и чварке. Фине чварке могу без хлеба, као кикирикиobozavam slaninu i cvarke...kiseli kupus bi mogao jesti svaki dan onako solo sa malo paprike
Aли ја волим и лук, све лукове 
jel aleve?obozavam slaninu i cvarke...kiseli kupus bi mogao jesti svaki dan onako solo sa malo paprike
a ja recimo obozavam svarglu (koju niko ne podnosi) ali cvarke nikako..nekako mi je muka od njihИ ја сланину и чварке. Фине чварке могу без хлеба, као кикирикиAли ја волим и лук, све лукове
![]()

ali zato crnu ne mogu ni da liznem..smeta mi njen "brasnjav" ukus...Ја шварглу, крвавицу, шкембиће и пихтије никада нисам пробала.a ja recimo obozavam svarglu (koju niko ne podnosi) ali cvarke nikako..nekako mi je muka od njih
ja sam tako naopako nasadjen..ja obozavam i belu dzigericu (ne bele bubrege da neki saljivdzija posle ne pita)ali zato crnu ne mogu ni da liznem..smeta mi njen "brasnjav" ukus...

Што би моја другарица рекла- сваки разговор са тобом се заврши или причом о храни или причом о сексу. Дакле!![]()

I ja obozavam taj paprikas.jeli smo ga na uzas mojih sestara i za moje devojacko veceА џигерица... Јако волим оно што сличи паприкашу, динстано на пуно лука, у тамном сосу, има и џигерице. Прави се када се кољу свиње.
Што би моја другарица рекла- сваки разговор са тобом се заврши или причом о храни или причом о сексу. Дакле!![]()

PlucaSta je to bela dzigerica?
Inace za prehladu,ko moze da jede,kiseo kupus domaci,preliven maslinovim,naseckan beli luk i preko tucana paprika.mljac
Е, то.I ja obozavam taj paprikas.jeli smo ga na uzas mojih sestara i za moje devojacko vece
Nije bilo pravo devojacko vece,nego noc pre svadbe,mojima stigli prasici zaklani,oni ih odneli u pecenjaru,a od ostalog napravili divan paprikas
Inace i komsije koje kolju nam uvek posalju serpicu tog paprikasa

to ej moja baba spremalaА џигерица... Јако волим оно што сличи паприкашу, динстано на пуно лука, у тамном сосу, има и џигерице. Прави се када се кољу свиње.
Нисам сигурна да има цревца, мада могуће. Нисам ја никада правила. А све буде некако кашасто и просто мораш да мацкаш хлеб у то. А стварно је мљац!to ej moja baba spremala
dzigerica bela, crna, bubrezi, creva dinstana na luku, pa sa zacinima
kao dete nisam uspela to da savladam..bilo mi je prejako
ne znam kako bih danas reagovala
a dimljena crevca sam obozavala
mislim da mi je tesko padala crna dzigerica i bubrezi
pa da, sitno sitno isecka sve i sve se stopi sa onim lukomНисам сигурна да има цревца, мада могуће. Нисам ја никада правила. А све буде некако кашасто и просто мораш да мацкаш хлеб у то. А стварно је мљац!
А што се џигерице тиче, и када се једе роштиљ, ја највише волим њу у сланини.

А ја попила кафу и данас пре 8 нећу стићи да једем.jooj ljudi..ja sam gladan
hebala vas tema![]()

to ne varas nas..to varas sebeЛажем. Појела сам коцку неке чоколаде са малином. То сам заборавила.