smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Emocijo,hoce biti 31 u vaci ulici provod preko dana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se u toj vaci ulici kunem u dobru masazu..tajlandjanje su zlata vredneEmocijo,hoce biti 31 u vaci ulici provod preko dana?

Uvek je puno sveta na ulicama, po celom gradu ima božićnih vašara, hrane i kuvanog vinaEmocijo,hoce biti 31 u vaci ulici provod preko dana?
Crne da
mali im fiJedino sta mi nije jasno zasto svuda i u hotelu, u restoranu, svuda... pise da se ne baca toalet papir u wc solju?
Стипсе...mali im fi
Ma to mi je gubljenje vremena kad sam napoljuja se u toj vaci ulici kunem u dobru masazu..tajlandjanje su zlata vredne
nije veruje, treba ti samo 20minuta, a one su u trznom centru u sred vaci uliceMa to mi je gubljenje vremena kad sam napolju
Ja posle masaze hocu da lezim,dremam,piskim...nije veruje, treba ti samo 20minuta, a one su u trznom centru u sred vaci ulice

pa iskljuci sa strane notrifikacije za tu objavuE jesam vam rekla? Dobila sam 401 lajkda je svaka po evro pa da imam vajde,ovako samo me guse notifikacije
Pa zao mi,zamisli 401pa iskljuci sa strane notrifikacije za tu objavu

Ja kad sam krenula prvi put u toalet posle dva aperola, nije mi bilo sve jedno kroz one hodnike pa sam sela na fotelju, kad pogledam desno ono neki duh pored mene sa krunom...bezi bre ko je ovde pijan...Evo za macku moju![]()
MekekekekePa zao mi,zamisli 401![]()
)))))pa ostaju ti lajkovi, samo nemas vise uznemiravanje o objaviPa zao mi,zamisli 401![]()

Ti mozes meni lepo da napises top 5 butika ovde, da ne obilazim previse... za garderobu, za obucu, za kozmetiku, torbe. Toliko.Dosla kuci, nema nikoga cak ni psa. Muz gleda utakmicu u kaficu, dete otislo kod oca da spava i vezba matis za pismeni pa je povela i kuce. Kaze bilo joj zao. A mene joj nije zao...

Idi lepo u Attika tržni centar u Tsimiski ulici ne znam koji je broj tu imaš sve.. izguglaj ako nemaš vremena da ideš po radnjama ono da bazaš. Ovde imaš sve brendove.Ti mozes meni lepo da napises top 5 butika ovde, da ne obilazim previse... za garderobu, za obucu, za kozmetiku, torbe. Toliko.
Mislim ako mi ostane vremena sutra...
Bili smo tu danas... smeknula sam kozmetiku ali sam toliko bila umorna i nervozna i cekala da odemo na kafu, da sam se samo sa muzem popela na dva sprata... i dole... uhvati me od umora i setnje teska nervoza, pocnem da sistim i ako me brzo ne prikljucis na kafu, rizicno jeIdi lepo u Attika tržni centar u Tsimiski ulici ne znam koji je broj tu imaš sve.. izguglaj ako nemaš vremena da ideš po radnjama ono da bazaš. Ovde imaš sve brendove.
ne znam u kom si fazonu šta bi da kupujes ali svakako tu imaš odličan izbor svega od kozmetike do garderobe.
preporucujem La Mer kreme ako nisi probala. Ja sam ih sada opet kupila jedino sto sam uspela da kupim u Solunu.