Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Gledam uvod
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

uvek me deca upokojeIma dobre ocene i komentare, ali je mali i nema parkng. Mi ćemo svakako tamo samo prespavatiNesto mu fali cim je tako jeftin
Javih....vele da lezim kuci....odoh da probam da spavam
Ako me nema pamtite me po zlu
Sam rekla da ce ona mala da me zarazi, jesam lepo reklauvek me deca upokoje
Artroza metakaraponog dela sake i ta ortopedska sr...Napisao je dijagnozu Arthrosis MCP I, et CMC I, manus l.dex, i terapija Fastum gel, fizikalna terapija, i pošteda istih pokreta palca. Nije pričao na srpskom šta je to, sem što je rekao da će teško da prođe.
Razmesi meni Sava fondan, ali nešto moram da odradim ja. Najteže je naći dekoratera. Lako bih ja našla radnicu koja će da pravi torte. Zapravo, moje dete ume sve od početka do kraja. Od pečenja kora, preko kuvanja filova, do filovanja. Sve to može da odradi sam. Problem je dekoracija.
Trebala si ipak na posao... nema smisla ako ste zatrpaniOka nisam sklopila cele noci
Cele noci gorim od temp i trese me groznica
Tek sam sad uspela da je spustim lekom
Jjebem ti sta sad da radim, zatrpani smo poslom ovih par dana, ako odem lipsacu, ako ne odem mora odradi neko umesto mene, a ko kad svi imaju preko glave posla....

cicak, ne zovi agencije. zaprati na instagramu owlcost_travel, putujte.povoljno i slicne accounte koji se bave jefitnim putovanjima. ima super jefitnih ponuda za kipar ovih danaZapalila sam se za Kipar, sutra cu da zovem agencije da vidim ponude...
Pratim ali su sve termini decembarcicak, ne zovi agencije. zaprati na instagramu owlcost_travel, putujte.povoljno i slicne accounte koji se bave jefitnim putovanjima. ima super jefitnih ponuda za kipar ovih dana
Pratimbilo je i za ovaj produzeni praznicni vikend u novembru. mada, kod tih ponuda je fora da pratis objave i odmah se prijavis jer cena aranzmana najvise zavisi od cene avio karte.
ako imas temepreaturu i nije ti dobro ne samo da je zbog tebe kretenski da ides jer mozes da pogorsas stanje i onda da legnes na duplo duzi period nego sto bi sad, nego je i neodgovorno prema ljudima sa kojima radis jer mozda mozes i da ih zarazis.Oka nisam sklopila cele noci
Cele noci gorim od temp i trese me groznica
Tek sam sad uspela da je spustim lekom
Jjebem ti sta sad da radim, zatrpani smo poslom ovih par dana, ako odem lipsacu, ako ne odem mora odradi neko umesto mene, a ko kad svi imaju preko glave posla....
pametan izbor.Javih....vele da lezim kuci....odoh da probam da spavam
Ako me nema pamtite me po zlu
Sam rekla da ce ona mala da me zarazi, jesam lepo reklauvek me deca upokoje
to je zbog vremenaKako sam nervozna, nervozna I bijesna, samo tinja I varnici u meni, kad pokulja ima da bude neprijatno.
Danas mrzim posao, kolege me nerviraju, hr bih nogom u dupe...

Aja Napa je odlična. Plaža milon. Mi nismo bili oduševljeni hotelom (mnogo sitne dece, malo dalje od centra da ideš pešaka svakodnevno, ali ima bus linija).... mogli smo bolje da izaberemo, al nema veze Novembar je topao normalno, ali ne i za kupanje, al ako voliš vodu od 22 stepena, a sunčano je...možeš i u more. Lepo je, stvarno. Preko zime kažu da dođu i ružičasti flamingosi (:Pratim
Al meni treba 4.11-8.11
A tog termina nema
Za smeštaj https://www.airbnb.com/a/?af=437200...YiXEoNb5Uzv9zbso3l_LISb-oOGq9nY4aAjGFEALw_wcBPratim
Al meni treba 4.11-8.11
A tog termina nema
Artroza metakaraponog dela sake i ta ortopedska sr... to od Fastuma da prodje neće draga moja domaćice..Napisao je dijagnozu Arthrosis MCP I, et CMC I, manus l.dex, i terapija Fastum gel, fizikalna terapija, i pošteda istih pokreta palca. Nije pričao na srpskom šta je to, sem što je rekao da će teško da prođe.
Razmesi meni Sava fondan, ali nešto moram da odradim ja. Najteže je naći dekoratera. Lako bih ja našla radnicu koja će da pravi torte. Zapravo, moje dete ume sve od početka do kraja. Od pečenja kora, preko kuvanja filova, do filovanja. Sve to može da odradi sam. Problem je dekoracija.
To ti je krug iz koga izlaska nema....ali i jedini put...do hirurgije. Ali ne stignu svi do tog stepena. Ljudi se naviknu da zive sa bolom , da se prilagode tom stanju...Moj muz nosi 3 meseca ortozu,ali za tetivu na zglobu.sad ce na 4 turu terapije
Ciki, da ti predlozim nesto...Pratim
Al meni treba 4.11-8.11
A tog termina nema