Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oka nisam sklopila cele noci
Cele noci gorim od temp i trese me groznica
Tek sam sad uspela da je spustim lekom
Jjebem ti sta sad da radim, zatrpani smo poslom ovih par dana, ako odem lipsacu, ako ne odem mora odradi neko umesto mene, a ko kad svi imaju preko glave posla....

Javih....vele da lezim kuci....odoh da probam da spavam
Ako me nema pamtite me po zlu :zkez:

Sam rekla da ce ona mala da me zarazi, jesam lepo rekla :dash: uvek me deca upokoje

Taman sam htela da ti kažem da se ne kurčiš.
Užasni virusi su aktivni sada, žmu mi je bolestan deset dana, dete mi se jedva oporavilo, srećom poslali smo ga u šumu da ga sklonimo od ovog zagađenja.
Mani se kolegijalnosti i obzira prema firmi, neće ti niko reći hvala ako zaglaviš na pulmonalnom (il već nekom drugom), ko će onda raditi umesto tebe.
Čuvaj zdravlje dok ga još imaš.
Kaže ti osoba koja nije mogla da uzme bolovanje i slobodan dan za sahranu već sam morala da odradim.

Napisao je dijagnozu Arthrosis MCP I, et CMC I, manus l.dex, i terapija Fastum gel, fizikalna terapija, i pošteda istih pokreta palca. Nije pričao na srpskom šta je to, sem što je rekao da će teško da prođe.

Razmesi meni Sava fondan, ali nešto moram da odradim ja. Najteže je naći dekoratera. Lako bih ja našla radnicu koja će da pravi torte. Zapravo, moje dete ume sve od početka do kraja. Od pečenja kora, preko kuvanja filova, do filovanja. Sve to može da odradi sam. Problem je dekoracija.
Artroza metakaraponog dela sake i ta ortopedska sr...
Tebi je ovo profesionalna bolest... jer često radiš teže poslove rukama. Verujem da te boli ali za to imamo dva načina : mirovanje i pošteda ruke, promena radnih navika pre svega poštedom od aktivnosti koje uzrokuju tegobe, mogu da se primenE odgovarajuce ortoze za ručni zglob koja postavlja palac u stabilan položaj.
Moraćeš svakodnevno da vezbas kako bi smanjila bol, otok i da ojacas tu muskulaturu.
Ako te mnogo boli možda i sa popijes nešto za bol samo kod takvih stanja ne pije se analgetik kada te zaboli pa u akutnoj fazi nego gledaj da ispijes bar 5.dana ujutru i uveče neki analgetik . Diklofen duo, Ketonal, možeš uveče i Rapidol S on ima i blago sedirajuće dejstvo pa ćeš moći noću da se odmoris bez bola.
Ako piješ ove lekove uzmi i Controloc zbog želudca.
Mazi fastum gel ali od njega da će da te prodje neće.
Srećno! 🍀

Poslednja izmena:
Jjebem ti sta sad da radim, zatrpani smo poslom ovih par dana, ako odem lipsacu, ako ne odem mora odradi neko umesto mene, a ko kad svi imaju preko glave posla....
Trebala si ipak na posao... nema smisla ako ste zatrpani :lol: :zag:

Sta vam je ljudi svima, sta ste skurcali?
Manje jedite, vise se seksajte, suncajte, spavajte... sve na s... :lol:
I da, vise vina...

Muz i ja smo pre dva dana poceli, casa crnog vina ujutru, casa uvece...
Inace imamo novo vino, ono je i vino i lek, mesavina merloa i mladih zelenih oraha... dobro je za stitnu i svasta nesto... :)

A sad odoh da rasirim ves... od 7h sam u spidu, treba i na posao stici danas...

ako imas temepreaturu i nije ti dobro ne samo da je zbog tebe kretenski da ides jer mozes da pogorsas stanje i onda da legnes na duplo duzi period nego sto bi sad, nego je i neodgovorno prema ljudima sa kojima radis jer mozda mozes i da ih zarazis.

Pratim
Al meni treba 4.11-8.11
A tog termina nema
Aja Napa je odlična. Plaža milon. Mi nismo bili oduševljeni hotelom (mnogo sitne dece, malo dalje od centra da ideš pešaka svakodnevno, ali ima bus linija).... mogli smo bolje da izaberemo, al nema veze Novembar je topao normalno, ali ne i za kupanje, al ako voliš vodu od 22 stepena, a sunčano je...možeš i u more. Lepo je, stvarno. Preko zime kažu da dođu i ružičasti flamingosi (:
Msm gde god odeš, tamo je lepo mislim i zimi da napuniš baterije

Napisao je dijagnozu Arthrosis MCP I, et CMC I, manus l.dex, i terapija Fastum gel, fizikalna terapija, i pošteda istih pokreta palca. Nije pričao na srpskom šta je to, sem što je rekao da će teško da prođe.

Razmesi meni Sava fondan, ali nešto moram da odradim ja. Najteže je naći dekoratera. Lako bih ja našla radnicu koja će da pravi torte. Zapravo, moje dete ume sve od početka do kraja. Od pečenja kora, preko kuvanja filova, do filovanja. Sve to može da odradi sam. Problem je dekoracija.
Artroza metakaraponog dela sake i ta ortopedska sr... to od Fastuma da prodje neće draga moja domaćice..
Moj muz nosi 3 meseca ortozu,ali za tetivu na zglobu.sad ce na 4 turu terapije
To ti je krug iz koga izlaska nema....ali i jedini put...do hirurgije. Ali ne stignu svi do tog stepena. Ljudi se naviknu da zive sa bolom , da se prilagode tom stanju...

Pratim
Al meni treba 4.11-8.11
A tog termina nema
Ciki, da ti predlozim nesto...
sada u novembru je idealno za ovaj put..ja pokusavam ali mi necemo moci da se organizujemo...radni dani i slicno a nemam odmora vise toliko.
Imas let iz Sofije...idete u Jordan, dve noci apr u Aqabi, tamo je 30c crveno more pa uzmete rent a car do Amanna, pa onda dve noci u Petri.
Dam ti link za hotel ako ti muz ne padne na teme...seci me.
https://petrabubble.com

Treba da kupis Jordan passto modes online I to ti je ulaz na 40 lokaliteta i visa ujedno Ignace Jako uzimas samo viu onda je 70-80e.
Da se divno provedete i vidite nesto lepo, plus kupanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back