Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj šotrs i karo košulju što si nam kačila pre neki dan. Samo sad nemoj da zaboraviš šešir. :zaljubljena:
Bas to i planiram... :lol:
Ako nekog zanima, ortoped je rekao da mi nema pomoći. :(
Da idem na fizikalne terapije, pa ako ne bude bolje, da me upute kod plastičnog hirurga. Ali da se tu ne može mnogo poboljšati. Prosto, taj zglob, zapravo ceo palac, trpi zbog tih pokreta koje ja moram da ponavljam svakodnevno, i to mi je što mi je. Otprilike.
Ma nemaju pojma
Nadji neke vezbe... postoje sigurno :lol:
Kako muskarci koji koriste desanku ceo zivot svakodnevno nemaju problema :lol: ma ajde

Ako nekog zanima, ortoped je rekao da mi nema pomoći. :(
Da idem na fizikalne terapije, pa ako ne bude bolje, da me upute kod plastičnog hirurga. Ali da se tu ne može mnogo poboljšati. Prosto, taj zglob, zapravo ceo palac, trpi zbog tih pokreta koje ja moram da ponavljam svakodnevno, i to mi je što mi je. Otprilike.

Ti probaj svakako sa fizikalnom.
A šta su ti rekli da je u pitanju?
Zapaljenje zgloba, tetiva, kakva vrsta oboljenja?
Moja drugarica koja je grumer ima tendinitis u ramenu zbog vrste posla kojom se bavi, ima bolje i gore dane, ali retko je potpuno bez bolova.

Uplatili smo letovanje za sledeću godinu! :zurka:
Uhvatili smo najveći popust pa smo prošli duplo jeftijije za 10 dana nego ove godine za 7 dana.
E tako, sad sam mirna i zadovoljna.

Alisa, ako si preko agencije pisi koja je.
Ja intenzivno tragam ali ove nase bosanske su ocaj, em kupe od vasih pa preprodaju nama.

Hr smo do sada direktno zvali hotele, ali Grcka, avion cuda.. Treba mi preporuka za dobru vasu agenciju

Ti probaj svakako sa fizikalnom.
A šta su ti rekli da je u pitanju?
Zapaljenje zgloba, tetiva, kakva vrsta oboljenja?
Moja drugarica koja je grumer ima tendinitis u ramenu zbog vrste posla kojom se bavi, ima bolje i gore dane, ali retko je potpuno bez bolova.

Napisao je dijagnozu Arthrosis MCP I, et CMC I, manus l.dex, i terapija Fastum gel, fizikalna terapija, i pošteda istih pokreta palca. Nije pričao na srpskom šta je to, sem što je rekao da će teško da prođe.

bolje neka nadje nekog ko ce joj mesiti :)
neka uzme neku mladju mesalicu :)
a ona samo da nadgleda i da radi one finije stvari :)

Razmesi meni Sava fondan, ali nešto moram da odradim ja. Najteže je naći dekoratera. Lako bih ja našla radnicu koja će da pravi torte. Zapravo, moje dete ume sve od početka do kraja. Od pečenja kora, preko kuvanja filova, do filovanja. Sve to može da odradi sam. Problem je dekoracija.

Razmesi meni Sava fondan, ali nešto moram da odradim ja. Najteže je naći dekoratera. Lako bih ja našla radnicu koja će da pravi torte. Zapravo, moje dete ume sve od početka do kraja. Od pečenja kora, preko kuvanja filova, do filovanja. Sve to može da odradi sam. Problem je dekoracija.

pa posle i dete da ti ima probleme sa rukama :)
mani..nadji nekog da ti to radi za pare.. ne unistavaj svoje zdravlje, kao i zdravlje tebi dragih ljudi.

a dekoraciju radi ti :)
to valjda nije problem za ruke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back