- Poruka
- 131.684
ma ebes auto u kome ne saltas brzineebes auto koje nema pravu rucnu)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ebes auto u kome ne saltas brzineebes auto koje nema pravu rucnu)
ali se automatski iskljucuje i svaki put kad krenes tako da ne vidim zasto bi te nervirala
meni je to bas super..zato sam i birao auto sa tim.
kod boljih kola ne cima nista, oce samo kod francuzazato sto mi svaki put cimne kad krene, nisam navikla jer ne vozim taj auto cesto.
ne bi trebao da cima... kod mene krece tecno.. on treba da otpusti kocnicu pre nego sto krene...zato sto mi svaki put cimne kad krene, nisam navikla jer ne vozim taj auto cesto.
ne bi trebao da cima... kod mene krece tecno.. on treba da otpusti kocnicu pre nego sto krene...
A bas sam mislila sorcnesto smerno i svedeno![]()
Gde?Uplatili smo letovanje za sledeću godinu!
Uhvatili smo najveći popust pa smo prošli duplo jeftijije za 10 dana nego ove godine za 7 dana.
E tako, sad sam mirna i zadovoljna.
Ipak opet u Grčku. Kada sam malo bolje razmislila, njihovo more mi je najlepše.
Fino.Ipak opet u Grčku. Kada sam malo bolje razmislila, njihovo more mi je najlepše.
Mi smo se stacionirali na Halkidiki, ovaj put se vraćamo u Hanioti, poslednji put smo bili 2014.godine.
bolje zameni za neos marmaris.. isto je u pitanju toroneo zaliv i njjegova lepa voda ali je daleko bolje i lepse.Ipak opet u Grčku. Kada sam malo bolje razmislila, njihovo more mi je najlepše.
Mi smo se stacionirali na Halkidiki, ovaj put se vraćamo u Hanioti, poslednji put smo bili 2014.godine.
Onaj šotrs i karo košulju što si nam kačila pre neki dan. Samo sad nemoj da zaboraviš šešir.A bas sam mislila sorc
Imam crnu haljinu
Ili neku krem duboku suknju i majicu
A najvise bi volela nesto trece ali ne znam ni sta
Bila sam u Neos Marmarasu pre dve godine. Voda je ista, a hotelski smeštaj mi ne odgovara.bolje zameni za neos marmaris.. isto je u pitanju toroneo zaliv i njjegova lepa voda ali je daleko bolje i lepse.
on je prekoputa haniotia.
Ma ja u to ne verujem,pomocice ti fizikalnaAko nekog zanima, ortoped je rekao da mi nema pomoći.
Da idem na fizikalne terapije, pa ako ne bude bolje, da me upute kod plastičnog hirurga. Ali da se tu ne može mnogo poboljšati. Prosto, taj zglob, zapravo ceo palac, trpi zbog tih pokreta koje ja moram da ponavljam svakodnevno, i to mi je što mi je. Otprilike.
I što je bedovito jer si Sooosa (:Bila sam u Neos Marmarasu pre dve godine. Voda je ista, a hotelski smeštaj mi ne odgovara.