Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je uvredljiv post medo.ok mi je da ljudi ne vole,ne zele,imaju svoje razloge.ali kad bi ponovo procitala svoj post,videla bi da je prilicno ostrascen
No,nebitno.ima drugih stvari
Nestaju deca,ljudi,procitam,trudim se da se ne udubljujem jer znam da ne mogu da pomognem,a izgorim i zbog maceta u nevolji,a ne zbog deteta
Al od kad je kvinsi rekla da je dete od prijatelja,imam osecaj kao da licno poznajem roditelje.stalno mislim i na njih i na dete.ne zelim ni da znam kakav je to pakao.
Samo da je dete dobro

ostrašćen? ni manje ni više od mnogo gorih komentara koje sam ovde imala priliku da pročitam,
niko ovde nije maloletan a ni naivan, samo sam iznela svoje viđenje i to ne mora nikome da se svidi,
e sad, kako si ti povezala i zašto oteto dete i moje pisanje o životinjama ne shvatam jer to veze nema
jedno s drugim, ali pretpostavljam da si ljuta i povređena pa nisi ni mnogo razmišljala, meni nije problem
razumem...

ostrašćen? ni manje ni više od mnogo gorih komentara koje sam ovde imala priliku da pročitam,
niko ovde nije maloletan a ni naivan, samo sam iznela svoje viđenje i to ne mora nikome da se svidi,
e sad, kako si ti povezala i zašto oteto dete i moje pisanje o životinjama ne shvatam jer to veze nema
jedno s drugim, ali pretpostavljam da si ljuta i povređena pa nisi ni mnogo razmišljala, meni nije problem
razumem...
ma nije povezala
nego svi katkad imamo te monologe

razumem...
Pa nisam uopste povezala jedno sa drugim
Prvo sam o jednom,posle o drugom

Evo ćutim...
Ovde da se radi anketa ti bi upao u onaj 1% forumaša koji nema kućnog ljubimca. Mislim da žene sve do jedne imaju. Kvinsi se držala dobro, ali i ona je upala u ovu statistiku. Možda ove nove forumašice okrenu trend.
Ja nemam. Komšijska mačka misli da je naše dvorište njeno:heart:, kući ide samo da jede. Tako mi odgovara, imam ljubimca, a i nemam.

Jede mi se nešto slatko, ali mnogo mi se jede nešto slatko.
Ketoza se zaletela, znoj mi smrdi drugačije nego obično.
Osetim sopstveni vonj, pa se mahinalno okrenem da vidim ko mi se to prikrada zguza.
Inače sam dobro, što i vama od srca želim. I vašim kućnim ljubimcima - slatki su, samo nek nisu moji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back