smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Ja sad citam knjigu koja me bas ubedacuje,a uvukla me je u sebe,zdravije mi je da je batalim,nego da citam u zlu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidiš da forumašim. Buljim u ekran.Jel ne mozes da gledas film ili citas knjigu?
Moj muz je godinama gledao filmove na poslu bez tona,sto mu je tako bio okrenut ka zidu
Spavaj, gledaj neku tekmu.Pojeo supu.
Ne znam šta ću da radim jer nisam ni za šta.
Fizijatar ti je dao uput za ortopeda? Pa šta kaže?Dobila sam uput za ortopeda.

).Fizijatar ti je dao uput za ortopeda? Pa šta kaže?
Plemeniti guzonjajuce sam bila ubosni ceo dan.
utisak dana- bosna je dom golfa dvojke
znaci, onoliko golfova nisam u zivotu videla koliko juce za jedan dan

Fala fala... ne daj Boze... gde da ga smestim i sad mu je tesnoChichos, malo kasnim, ali srecan ti muzu rodjendan.
Ziv bio, veliki ti (mu?) porastao!![]()

Tvrdim i ja...Jel planina?: )
Kod mojih se isto samo to vozilo I tvrdili su da je to jedini auto koji pali na -20
Mi još uvek vozimo jednog skoro trojku, iz 1991. godine. 
Tatin je bio moj vrsnjak, ‘86. god.Da, golf dvojka.Mi još uvek vozimo jednog skoro trojku, iz 1991. godine.
![]()

a kako skoro trojkuDa, golf dvojka.Mi još uvek vozimo jednog skoro trojku, iz 1991. godine.
![]()
I mene to zanima?a kako skoro trojku

Pa to kaže onaj Bosanac iz Državnog posla. Zadnja serija Golfa 2. Kada ga je mm kupio, odmah je izašao noviji model, Golf 3. Da je bio malo strpljiviji, mi sada ne bi imali dvojku.a kako skoro trojku
Pa da. Zato je onaj iz 1991. zamalo 3.golf 2 se pravio do 92

Kako je danas munjoslave?Pa e... da l je MUTD izgubio, realno? (: Dobro, nije primio 5 komada, al ipak..
Čekam kifle i pogačice iz Čarlija.
Ja sam odustala...Da nisam zakazala frizera knap nakon posla gledala bih da 'odnesem neke papire' ili 'odem na sastanak' I smugnem. Petak je, mrzim da radim petkom.

Nije nam se sprdati...a sta mislis![]()