Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jok. Putovanjce...
Jaoooo pa extra... gde?
Mislim gde god da je, prijace... :)
To sto imas nove se tinitus i nøje bolets ved simptom...ne znam sta si i gde bila da to resis, nisam pratila ako si i pisala, izvini. Treba ozbiljno da se pozabkvis time da odes kod ORl i neurologa, da orl uradi sva ispitivanja (timpanometriju, audiometriju, evocirane potencijale...) Ne verujem da je nesto ozbiljno ali treba da vidis u kom stanju ti je srednje uho..
Sve znam...
Odradila sam rtg kicme i vrata, karotide, sluh, ispila neke lekove za sinuse, ispirali usi, sve sto sam mogla da uradim uradila i sve ok... :aha:
Sad cu da promenim orl

4FB39E12-4727-4958-9AFE-AC40F9EAF685.jpeg

Dete opet kašlje, pa da pošandrcam. Nije ni prethodni prošao a već počinje novi
Ti si mi negde pisala i krenula sam da odgovaram i sad ne znam gde
Ono za ciklus
I ja mislim da je moguce da je zujanje povezano sa ciklusom
Bas cu pratiti...

Tema: mali mi je pomerio zivac jutros :besna:
Dete dva meseca ide u skolu i skoro svaki dan zaboravi ruksak.
Ja stvarno necu da ga podsecam svaki dan. I kazem mu pusticu te i izadje iz kuce i vecito “Gde ti je...”
E danas ga pustim , udje u kola, mm krene, ja zovem Pa jbt pitaj ga gde mu je ruksak!!!
I onda se vraca, trci, ja se lepo izderem na njega da ga bude sramota i obecam mu da sledeci put stvarno ide bez ruksaka sto se mene tice!
I stvarno cu ga sledeci put pustiti da ode pa nek se obruka, mozda se tako nauci...

Ti si mi negde pisala i krenula sam da odgovaram i sad ne znam gde
Ono za ciklus
I ja mislim da je moguce da je zujanje povezano sa ciklusom
Bas cu pratiti...

Tema: mali mi je pomerio zivac jutros :besna:
Dete dva meseca ide u skolu i skoro svaki dan zaboravi ruksak.
Ja stvarno necu da ga podsecam svaki dan. I kazem mu pusticu te i izadje iz kuce i vecito “Gde ti je...”
E danas ga pustim , udje u kola, mm krene, ja zovem Pa jbt pitaj ga gde mu je ruksak!!!
I onda se vraca, trci, ja se lepo izderem na njega da ga bude sramota i obecam mu da sledeci put stvarno ide bez ruksaka sto se mene tice!
I stvarno cu ga sledeci put pustiti da ode pa nek se obruka, mozda se tako nauci...

A verovatno i hoće.
Kada shvati da je to njegova obaveza.
Osim ako nije potpuna ladovina i boli ga uvce za iškolabo :lol:
Ne ide mi dete u vrtić, zato se i jesam smorila, povukli ga još prošli četvrtak, na terapiji je do sutra, a njega noćas uhvatio napad.
Ne znam šta je bilo, srećom je prošlo kad smo prokuvali bosiljak i stavili kod uzglavlja.
Neće ići sigurno ni iduće nedelje, nekako ćemo se pokrpiti prvih par dana da ga čuva moja mati, posle da ga preuzmu s&s, taman da mi se mama vakciniše protiv gripa. i one tamo nedelje ide u vrtić opet. A sav se usukao, kao glista je, ne mogu da ispratim je l' smršao ili se izvukao malo u visinu, mrša jedan mršavi. Ja baš nisam u fazonu da deca treba da se goje ali ovo mi je baš strašno, mali moj glavati todler, nema nijednu bebastu oblinu više.
Osim te glave :lol:

Ne znam da li vodiš dnevnik za to zujanje, ja sam vodila dnevnik vrtoglavica, potpuno posvećeno.

e bre Luno zar još uvek, a uporan je kašalj ne možeš ga se rešiti nikako,
pijem drugu vrstu ab prestane škripanje, ovde neko gadno zagađenje
ovih dana ni ne izlazim napolje, ima li ga kod vas, ako ima možda i to
detetu smeta....ma ne znam više ništa, sve ošlo uz onu stvar da prostiš

Brojutro
Ja sam umala bas cudnu noc.babe bi rekle,neko te se mrtav pozeleo
Zaspim u ledincima,odjednom me probudi kao da je neko iznad mene pustio glasno neki glas,kao A
Skocim,upalim svetlo,smirim se,zaspim,odjednom kao da neko brzo prodje kroz sobu.ja na plafonu
Zaspim,cujem mamu kako tapka po totalnom mraku sa hodalicom.odbauljam do nje ona spava.zaspim,opet me probudi hodalica....
Kad me je zvala da joj pomognem za wc ja ko malo dete sretna,sam da mi se rasteraju aveti
Posle sve bilo ok

verovatno si samo bila u plitkoj fazi sna i cula zvuke koje i ocekujes da cujes:
maminu hodalicu, glas...podsvest ti nije dala da se opustis. rekla bih ti da popijes bromazepam, ali on moze da te osamuti ukoliko nisi naviknuta, pa da prespavas i ne cujes stvarno dozivanje.
neki relax caj pred spavanje?

dobro jutro, narode. :)

verovatno si samo bila u plitkoj fazi sna i cula zvuke koje i ocekujes da cujes:
maminu hodalicu, glas...podsvest ti nije dala da se opustis. rekla bih ti da popijes bromazepam, ali on moze da te osamuti ukoliko nisi naviknuta, pa da prespavas i ne cujes stvarno dozivanje.
neki relax caj pred spavanje?

dobro jutro, narode. :)
Verovatno je to
Relaksirana sam bila,setala dugo sa drugaricom po keju,bas sam bila opustena.ne smem ja pilule za lilule,jako sam osetljiva,spavam onda ko zaklana,a treba da skacem zbog mame

Dete opet kašlje, pa da pošandrcam. Nije ni prethodni prošao a već počinje novi
A verovatno i hoće.
Kada shvati da je to njegova obaveza.
Osim ako nije potpuna ladovina i boli ga uvce za iškolabo :lol:
Ne ide mi dete u vrtić, zato se i jesam smorila, povukli ga još prošli četvrtak, na terapiji je do sutra, a njega noćas uhvatio napad.
Ne znam šta je bilo, srećom je prošlo kad smo prokuvali bosiljak i stavili kod uzglavlja.
Neće ići sigurno ni iduće nedelje, nekako ćemo se pokrpiti prvih par dana da ga čuva moja mati, posle da ga preuzmu s&s, taman da mi se mama vakciniše protiv gripa. i one tamo nedelje ide u vrtić opet. A sav se usukao, kao glista je, ne mogu da ispratim je l' smršao ili se izvukao malo u visinu, mrša jedan mršavi. Ja baš nisam u fazonu da deca treba da se goje ali ovo mi je baš strašno, mali moj glavati todler, nema nijednu bebastu oblinu više.
Osim te glave :lol:

Ne znam da li vodiš dnevnik za to zujanje, ja sam vodila dnevnik vrtoglavica, potpuno posvećeno.
Mantraj da ce proci
Jer hoce
I stvarno nekako sa 3-4 godine odjednom ojacaju i posle se kao lud secas svega

Pisem i vodim
Toliko me nervira
Mada je danas manje, malo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back