Al ste rigorozni. 
Samo bez pokrića i uz puno ostrašćenosti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema pravde u ovo postmoderno, politički korektno dobaPravda za boni m i abbu![]()
Pa Evo upisacu kurs ikebane I samokontrole ako ga ti I nvo smirene zene krstarice isfinancirateAl ste rigorozni.
A šta fali Janu Andersonu? On je nosio Helanke 20 godina pre nego što je Djejn Fonda počela u njima da se džilita na VHS kasetama.To ne bih komentarisala
Jedini muskarac u tajicama kojeg mogu podnijeti je bio Tusta...Mada, tehnicki to su bile duge gatje pa se ne racuna
Ebga, nacionalna karakteristikaAl ste rigorozni.

A imas poantu tu, istinaA šta fali Janu Andersonu? On je nosio Helanke 20 godina pre nego što je Djejn Fonda počela u njima da se džilita na VHS kasetama.
Sredićemo nešto, nema problema.Pa Evo upisacu kurs ikebane I samokontrole ako ga ti I nvo smirene zene krstarice isfinancirate
Jedva cekamSredićemo nešto, nema problema.
Ja se sa onom tvojom analizom potpuno slažem, uzgred budi rečeno. Potpisujem svaku reč. Status quo dok ne počne refren ne znam koja je pesma. Sve isto.Ebga, nacionalna karakteristika![]()

Setjam se da je Zadovoljena Domatjica jednom ispričala ko radi u pogonu Stamevski....kad ih vidim u prodaji, odmah se setim i odem na odeljenje ustajale veprovine. Msm da sam zapamtio priču.
Gledam neki glupi tinekdžerski film hehe

Pa sad... Još uvek mogu da kamufliram garderobom. Ali i to sve manje.jel si mnogo đebela?

I ja.Ja moram na dijetu. Slatkiše i torte ću moći da gladam samo na slici.![]()

Ja sam imala oduvek savršen metabolizam, mogla sam sve da jedem. Sad prosto ne verujem da brojke na vagi konstanstno idu gore. Sve mislim u neko trenutku staće.I ja.
Jednostavno sam predebela.![]()