Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muz muzu
Ne znam sto sam njegov rodj stavila ovde
Da prikrijem tragove :vnaocare:

Eto to je podrska :zag:

Dobio je i masinicu za bradu...
I dobice najlepsu tortu, evo kad se isfeniram idem da je pokupim
Od koga je dosta je :lol:

Inace, rekao mi pre neki dan, pa zeno idemo negde samo biraj :lol:
Kao nije on od te ideje odustao samo smo bili spreceni mojom operacijom...
Videcemo :)

Mislis za koga je dosta je.. :lol:
Ja sam izvisila za godisnjicu i vec sam se oprostila I sve sebe ubedjujem kako mi to nije ni vazno..kad ono sinoc op...iznenadjenje. Nije bas u potpunosti jer sam ja morala da se angazujem ali sto Ciki rece od koga je dosta je.

Mislis za koga je dosta je.. :lol:
Ja sam izvisila za godisnjicu i vec sam se oprostila I sve sebe ubedjujem kako mi to nije ni vazno..kad ono sinoc op...iznenadjenje. Nije bas u potpunosti jer sam ja morala da se angazujem ali sto Ciki rece od koga je dosta je.
Ohohoho...
Bravo...
I ja cu morati da se angazujem ako mislim putovati ali nece mi tesko pasti...
Za kaznu sam sebi uzela kaput :lol: i jos sam rezervisala neku edukaciju, kad vec ne odoh nigde, da sebe pocastim... medjutim, poklapa mi se sa putem, ali ne odustajem :malav: bice ili jedno ili drugo ili oba... u svakom slucaju imacu dva ili tri poklona za godisnjicu :zaljubljena:
Jest da sama sebe castim, ali sam zasluzila :manikir:

Jesu to pale cizme macko?

zajebavaj se ti, al ja jos nisam upoznala normalnog ljubitelja dajerstrejtsa i/ili darka
Dajerstrejsi imaju neku vrednost, ne može da se kaže da im je muzika potpuno bezvredna kao što je ima na našoj muzičkoj sceni, i što mi prvo pada na pamet. Ima nas previše koji nismo u libeli, pa ti ovo i nije baš precizan kriterijum. :lol:

I taj balašević, poezija je pristojna, sladunjava, ali opet pristojna za ono za šta je namenjena. Mene on nervira zbog drugih stvari, što stalno glumi autsajdera, i na koncertima u anegdotama koje prepričava i u knjigama. Beskrajno potenciranje na svojoj posebnosti. A muzika, nije tako loša. To je neki pop valjda i to je to.

Ohohoho...
Bravo...
I ja cu morati da se angazujem ako mislim putovati ali nece mi tesko pasti...
Za kaznu sam sebi uzela kaput :lol: i jos sam rezervisala neku edukaciju, kad vec ne odoh nigde, da sebe pocastim... medjutim, poklapa mi se sa putem, ali ne odustajem :malav: bice ili jedno ili drugo ili oba... u svakom slucaju imacu dva ili tri poklona za godisnjicu :zaljubljena:
Jest da sama sebe castim, ali sam zasluzila :manikir:

Jesu to pale cizme macko?
Jok. Putovanjce...

Ljudi, meni ovo tako zuji danas, da se vec tripujem da imam neki tumor na mozgu, i ne znam sta da odradim od tih snimanja?
CT ili MR?

Nisam nikad nista radila i nemam pojma...

Kad tu sumnju odstranim onda mogu da probavam te biljne preparate i cuda.. :aha:
To sto imas nove se tinitus i nøje bolets ved simptom...ne znam sta si i gde bila da to resis, nisam pratila ako si i pisala, izvini. Treba ozbiljno da se pozabkvis time da odes kod ORl i neurologa, da orl uradi sva ispitivanja (timpanometriju, audiometriju, evocirane potencijale...) Ne verujem da je nesto ozbiljno ali treba da vidis u kom stanju ti je srednje uho..

Dajerstrejsi imaju neku vrednost, ne može da se kaže da im je muzika potpuno bezvredna kao što je ima na našoj muzičkoj sceni, i što mi prvo pada na pamet. Ima nas previše koji nismo u libeli, pa ti ovo i nije baš precizan kriterijum. :lol:

I taj balašević, poezija je pristojna, sladunjava, ali opet pristojna za ono za šta je namenjena. Mene on nervira zbog drugih stvari, što stalno glumi autsajdera, i na koncertima u anegdotama koje prepričava i u knjigama. Beskrajno potenciranje na svojoj posebnosti. A muzika, nije tako loša. To je neki pop valjda i to je to.

ako ovo nastavimo popecemo se jedna drugoj na ignore, u najboljem slucaju :lol:

Muz muzu
Ne znam sto sam njegov rodj stavila ovde
Da prikrijem tragove :vnaocare:

Eto to je podrska :zag:

Dobio je i masinicu za bradu...
I dobice najlepsu tortu, evo kad se isfeniram idem da je pokupim
Od koga je dosta je :lol:

Inace, rekao mi pre neki dan, pa zeno idemo negde samo biraj :lol:
Kao nije on od te ideje odustao samo smo bili spreceni mojom operacijom...
Videcemo :)

e pa eto.. ja videla sinoc pospana da ti je rodjendan, a zaboravila da si kao i ja racica, julsko dete...
zbunjujes ljude...
nema veze, srecan ti muzu rodjendan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back