- Poruka
- 74.012
Trebalo je odmah kad je iscurelo da sipaš so da pokriješ. Nastaviš da pečeš, posle usisaš so i samo prebrišeš.Pa nisam mislila da udjem cela u rernu sve da ribam....samo dno de sam to zasssrala....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo je odmah kad je iscurelo da sipaš so da pokriješ. Nastaviš da pečeš, posle usisaš so i samo prebrišeš.Pa nisam mislila da udjem cela u rernu sve da ribam....samo dno de sam to zasssrala....
Pa ne...ali sredim malo.... bas da ne ostavim lomjel i u hotelu opereš sobu pre odlaska, ušiješ dugmiće na jastučnicama i ostaviš čokoladu sobarici

Pa nisam mislila da udjem cela u rernu sve da ribam....samo dno de sam to zasssrala....

nek se fali s nečim drugim, koga je još ribanje pohvaliloPa hoće da se pohvali pred dasom, kako je vredna i fina, svi to nekad rade....
Eto vis ne znam za tu foru :eeek:Trebalo je odmah kad je iscurelo da sipaš so da pokriješ. Nastaviš da pečeš, posle usisaš so i samo prebrišeš.

Samo ako nabaviš bide dolaziš u obzir. Pa ne mogu opet da se udam bez bidea!Eto vis ne znam za tu foru :eeek:
E zenicu te![]()

Ma idi u dupePa hoće da se pohvali pred dasom, kako je vredna i fina, svi to nekad rade....
bas cu....To i on kaze.... a meni neprijatnoSve je to plaćeno, mani se.
Bolje idi napolje i gušteriši se na odmoru kad već možeš.
Siđi do neke reke i gledaj u vodu.
Idi u šumu.
Radi sve, samo nemoj ribati rernu u iznajmljenom stanu![]()

Udala si se u kucu bez bideaSamo ako nabaviš bide dolaziš u obzir. Pa ne mogu opet da se udam bez bidea!![]()

ne vazi seA mozes i malo usisati i prasinu brisnutiReko mi dasa da ne pipam rernu, kaze toliko nas je odro gazda nek sam riba
A meni neprijatno.... obrisacu necim danas....

Ono kao mislim da me malo zaebavas ali dobro svako ima nesto sto mu je vazno...ne slučajno, ja pitam
to su za mene važne informacije
Cile jel ti stvarno rodjis danas? Izvini ja sam sa datumima slaba a pocela sam da budem i sa likovima. Zaboravljam, ne pamtim..za staro sam gvozdje...Idem sad da radim ono sto bi ti trebala da radis na godisnjem od jutra do sutra![]()
Ono kao mislim da me malo zaebavas ali dobro svako ima nesto sto mu je vazno...
Bouže, Mačko, popij jedno ononza pamćenje, zaboravila sam kako se zove.Cile jel ti stvarno rodjis danas? Izvini ja sam sa datumima slaba a pocela sam da budem i sa likovima. Zaboravljam, ne pamtim..za staro sam gvozdje...

nova kovanicaA ja uvek budem sa nekima sto slusaju nesto sto ja nikako ne moguA gde za partnera, da sluša neke užase, udavila bih ga.
ugl neke drekavce, rok, metal, ramstajne i sl pravce....Dobio je dosta, sto se mene tice. Godisnjicu nije organizovao pa nek sada pati..Bouže, Mačko, popij jedno ononza pamćenje, zaboravila sam kako se zove.
Čičkomužu je rođendan, samo još nismo čuli šta je dobio, ali smo čuli da je bio seks, pa bar nešto...
Muz muzuCile jel ti stvarno rodjis danas? Izvini ja sam sa datumima slaba a pocela sam da budem i sa likovima. Zaboravljam, ne pamtim..za staro sam gvozdje...

Eto to je podrskaDobio je dosta, sto se mene tice. Godisnjicu nije organizovao pa nek sada pati..![]()

sirotiljo, i bogu si teska
Nema bide![]()