Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta da je morao da uradi? da pusti da padne? ili je morao za nekoga da prenese pare?

Da pusti da padne. Da li pretnje ili keš da ispadne debil, ne znam.
Pričamo o ljudima koji su u beznačajnoj sremskoj mesnoj zajednici prosuli nekoliko džakova šećera ispred kuće tadašnjeg ds odbornika u skupštini grada jer je šećeraš.
Svako od nas ima svoju cenu ili tačku pucanja, pretpostavljam.

Zar je bolje da imamo pametne korumpirane političare? Malo nam malih, djilasa, vulina i sličnih nego još i ova cirkuzantska boranija treba eto još samo da nauči da zameće tragove... izeš ti opoziciju kojoj je u čelu bastać.
Ono je sramota i postojanje onakvih navodi ljude da iskuliraju izbore.

Zar je bolje da imamo pametne korumpirane političare? Malo nam malih, djilasa, vulina i sličnih nego još i ova cirkuzantska boranija treba eto još samo da nauči da zameće tragove... izeš ti opoziciju kojoj je u čelu bastać.
Ono je sramota i postojanje onakvih navodi ljude da iskuliraju izbore.
PIl, ti se posra po njemu za sve pare i to veoma mastovito. ako se ispostavi da je neka glupava navlakusa, pretpostavljam da onda vise nece biti cirkuzanstka boranija?
za razliku od tih, koje trpas u isti kos sa vulinom i ostatkom , koliko vidis od jutros smo jednoglasno forumski zakljucili da mu je potez bio glup i nepotreban, da ne razgovaramo dodatno i o tome da i treba da odgovara ukoliko se dokaze da je izvrsio krivicno delo.

niti je bastac na celu opozicije, niti su svi isti, ali da snsovci ovako skacu u optuzbama na racun stranackih sefova i kolega, stvari bi bile mnogo drugacije.
**** te, kao da cela srbija ceka da skoci na bilokoji gaf ljudi koji nisu pristalice sadasnjeg rezima.
na rezimske smo, valjda, oguglali.

Ja trazim instruktora za voznju i nesto mi slabo ide
Imaš srbijansku vozačku, ali moraš opet da polažeš? Kako to kod vas ide?
Nama ne priznaju bh vozačke, moram da polažem ponovo. Jedino što je kao prednost ako već imaš položeno, ne moraš da uzimaš 12 obaveznih časova već 6 i odmah dobijaš punu vozačku, a ne onu za početnike.
I ja se nakanjujem da prijavim testove. Njih se uopšte ne bojim, već tog praktičnog dijela. Jedva sam kod nas položila, ko će sad opet. :mrgreen:

PIl, ti se posra po njemu za sve pare i to veoma mastovito. ako se ispostavi da je neka glupava navlakusa, pretpostavljam da onda vise nece biti cirkuzanstka boranija?
za razliku od tih, koje trpas u isti kos sa vulinom i ostatkom , koliko vidis od jutros smo jednoglasno forumski zakljucili da mu je potez bio glup i nepotreban, da ne razgovaramo dodatno i o tome da i treba da odgovara ukoliko se dokaze da je izvrsio krivicno delo.

niti je bastac na celu opozicije, niti su svi isti, ali da snsovci ovako skacu u optuzbama na racun stranackih sefova i kolega, stvari bi bile mnogo drugacije.
**** te, kao da cela srbija ceka da skoci na bilokoji gaf ljudi koji nisu pristalice sadasnjeg rezima.
na rezimske smo, valjda, oguglali.
To što je više besmisleno komentarisati režim jer ne vidim ništa dobro šta bi se u svemu iznašlo, ne znači da opoziciju treba dizati u nebesa samo zato što je opozicija ovog današnjeg haosa.
Bastać je meni jedna od najjadnijih pojava kod nas, on jovanović trifunović...lovci na gradske funkcije i da, cirkuzanti... su ljudi zbog kojih ne mogu da slušam o Beogradu o 5 miliona o bilo kakvim akcijama u kojima oni stoje u prvom redu.
Kakva glupava navlakuša može da bude? Može jedino kao vesić da kuka, ne date mi da unosiim pare, vi znači želite smrt mom prijatelju.
Super nam je dok su nam političari glumci, dramaturzi, producenti koji za par godinica postanu ozbiljni biznismeni i sve može da se pravda dok imaju prefiks demokratsko u nazivu stranke.

To što je više besmisleno komentarisati režim jer ne vidim ništa dobro šta bi se u svemu iznašlo, ne znači da opoziciju treba dizati u nebesa samo zato što je opozicija ovog današnjeg haosa.
Bastać je meni jedna od najjadnijih pojava kod nas, on jovanović trifunović...lovci na gradske funkcije i da, cirkuzanti... su ljudi zbog kojih ne mogu da slušam o Beogradu o 5 miliona o bilo kakvim akcijama u kojima oni stoje u prvom redu.
Kakva glupava navlakuša može da bude? Može jedino kao vesić da kuka, ne date mi da unosiim pare, vi znači želite smrt mom prijatelju.
Super nam je dok su nam političari glumci, dramaturzi, producenti koji za par godinica postanu ozbiljni biznismeni i sve može da se pravda dok imaju prefiks demokratsko u nazivu stranke.

ne dizemo ih u nebesa. i ne, ne pravda se nista samo zato sto ima prefiks demokratsko. i vladajuca sranka usvom nazivu ima napredna, pa ono..:mrgreen:
samo, demokrate odose odavno, regularno, na izborima, ovi ce da nas jasu jos dve decenije.
i mozda su svi politicari isti, ali glasacko telo se razlikuje, a to se valjda pika.
ajd da ne raspravljamo o politici gde joj mesto nije, ne znam ni sto se zaebah da te citiram, s obzirom koliko mi bastac od rane zore ide na *****.

Imaš srbijansku vozačku, ali moraš opet da polažeš? Kako to kod vas ide?
Nama ne priznaju bh vozačke, moram da polažem ponovo. Jedino što je kao prednost ako već imaš položeno, ne moraš da uzimaš 12 obaveznih časova već 6 i odmah dobijaš punu vozačku, a ne onu za početnike.
I ja se nakanjujem da prijavim testove. Njih se uopšte ne bojim, već tog praktičnog dijela. Jedva sam kod nas položila, ko će sad opet. :mrgreen:
Ne priznaje se srpska... mora sve ispocetka.
Znaci ne moras da polzes, odmah dobijas punu dozvolu? Nisam te razumela

Ni ovdje ne priznaju bh vozačku, mora ponovo da se polaže. Prvo položiš testove, ali ako već imaš bh vozačku ne moraš uzimati 12 obaveznih časova vožnje već 6 i onda izlaziš na praktičan dio, a kad položiš praktičan dio dobijaš punu vozačku (ne moraš da imaš N oznaku dvije godine kao oni koji prvi put polože vozački).

Ni ovdje ne priznaju bh vozačku, mora ponovo da se polaže. Prvo položiš testove, ali ako već imaš bh vozačku ne moraš uzimati 12 obaveznih časova vožnje već 6 i onda izlaziš na praktičan dio, a kad položiš praktičan dio dobijaš punu vozačku (ne moraš da imaš N oznaku dvije godine kao oni koji prvi put polože vozački).
Aha, got it.
Ovde nije obavezno da se uzimaju casovi, kad ima provisional dozvolu- pre polaganja mozes da vozis sa iskusnim vozacem svuda. Naravno mora osiguranje i nalepnice P na kolima. Kad polozis sve normalno, kao kod nas sto je pre bilo u nase vreme.

Ja i dalje mislim da je prosto morao to da uradi.
Ili hteo.
Ne verujem da je bio toliko glup, jer ako jeste nek' se odmah baci u mutno Dunavo.
Što morao? Ljudi svakodnevno prelaze preko granice prenoseći što se ne sme. Recimo rade u inostranstvu, izbegavajući plaćanje poreza, taksi, čega već, i nose kompletnu opremu ovamo onamo uzdajući se u sreću i tuđu dobru volju.
Mogu misliti šta se prevozi sve preko, računajući da tek povremeno nekog nahvataju.

Opozicija nam je stvarno u očajnom stanju. :( Par pojedinaca što vredi, ostalo je izgubilo dodir sa realnošću. Ne znam koji im je đavo.

Sta muzu da kupim za rodjendan? :aha:
Htela sam onaj house 99 nesto za bradu ali kasno sam se setila, mislim da to nema ovde nigde, morala bih poruciiti... a njemu prekosutra rodj...
Porucila sam mu najlepsu tortu na svetu :zaljubljena:
Sutra idem za ns, da vidim onaj kaput... ako ga ima jos...

Sta bi mu mogla kupiti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back